Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamak, anlamlandırmak, barışın, sonuna, sonundan, tarihin, terörizmi

Tarihin Sonundan Barışın Sonuna Terörizmi Anlamak Ve Anlamlandırmak

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]Bu kitap,her şeye rağmen terörizmin kontrol edilemez bir boyuta gelmediği ve gelemeyeceği umuduyla tasarlandıÖnümüzdeki dönemin,"keşke hiç yaşamasaydık" diyeceğimiz günlere gebe olmayacağı ümidiyleBir şeyi anlamanın,onu çözmenin önkoşulu olduğunu görerek ve mümkün olduğunca objektif kalmaya çalışılarak yazıldı Ancak her şeye rağmen terörizm gibi bir konuda tam bir tarafsızlık sağlamanın imkansızlığını da belirtmek gerek"Terör" kavramını kullanıyor olmamın bile,ne tarafta durduğumu yeterince gösterdiği düşüncesindeyimHiçbir özgürlüğün bedeli başkalarının tutsaklığı olmamalı,hiçbir yaşamın bedeli, başkalarının ölümü olmamalı inancındayımÖzgürlük ve haklar adına verilen mücadelelere olan saygım,kabul edilemez metotları çare olarak benimsememi gerektirmiyorTerörü bir mücadele stratejisi olarak reddediyor ve onunla mücadele edebilmek için çok yönlü bir analizin önemli olduğunu düşünüyorum

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
7,14 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com