Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçiyor, türkiye'nin, uygarlık, üniversitelerden, yolu

Türkiye'nin Uygarlık Yolu Üniversitelerden Geçiyor

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nereden geldik, nereye gidiyoruz?

1965 yılından bu yana aktif olarak eğitim hayatının içinde yer alan ve zamanının büyük bir bölümünü yeni eğitim teknolojilerini araştırmaya ayıran Latif Mutlu yeni kitabında Türkiye’nin eğitim sorunlarına eğiliyor Ülke kalkınmasının, zenginliğinin ve mutluluğunun ancak eğitimle kazanılabileceğine inanan yazar, eğitim sorunlarımıza sıra dışı ve umut vaat eden çözümler üretiyor Mutlu kitabında Türkiye’nin kaderinin her vatandaşın dilediği kadar eğitim alması ile gerçekleşeğini söylüyor ve fırsat eşitliğine dayalı bir sistem kurmanın yollarını anlatıyor Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı’nın kurucusu olan ve hala vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdüren Mutlu’nun kitabında ayrıca Bilgi Üniversitesi’nin kuruluş hikayesi de yer alıyor

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
9,70 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com