Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, savaşları

Aile Savaşları

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aile Savaşları

Aile Savaşları

"Aile şirketleri üzerine yazılmış en iyi kitap Her bir satırı okunmaya değer"
USA Today

"Şirket sahiplerinin ve yöneticilerinin bu kitaptan alacakları çok ders var"
Booklist

"Yönetim alanında herkese ilham verecek bir çalışma Kayıtsız kalamazsınız"
Family Business Magazine

Miras ve şirketiçi çekişmeler sonucu zor duruma düşen ve iflas eden ailelerin baş döndürücü
hikayesi dudaklarınızı uçuklatacak

Dünyanın önde gelen büyük markalarının çoğu aile şirketleridir Bu durum haliyle aile içi
çekişmeleri, kardeşler arasındaki kıskançlıkları ve içten pazarlıkları da beraberinde getiriyor

Aile Savaşları, büyük aile şirketlerinin iniş ve çıkışlarını anlatan, perde arkasında yaşananları
gösteren bir ibret vesikası Ayrıca sonun başlangıcını harikulade tasvir eden önemli bir yapıt

Ford, Gucci, McCain, Guinness, Gallo ve Redstone gibi dünyaca ünlü zengin grupların aile içinde
nasıl anlaşmazlıklar yaşadıklarını çok iyi anlatan Aile Savaşları, aile şirketlerinde ki kavgaları,
miras sorunlarını ve bunların çözüm yollarını ciddi araştırmaların sonucu ortaya çıkardığı
örnekler ile okuyucuya sunuyor

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
18,47 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com