Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
küresel, sürtükler

Küresel Sürtükler

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küresel Sürtükler

Küresel Sürtükler

Sevgili okuyucu!
Elinizdeki bu kitabı okumanızı dilerim Sayın yazar günümüz sorunlarını dünya ve dünle harmanlayarak irdeliyor
Beğeneceğinizi ve yararlanacağınızı sanıyorum
Bazı görüşlerini paylaşılmaz bulanlarınız olabilir Olsun Okuyunuz Gerçeğin bu yönünü, yanını, yöresini de biliniz Gerçek yalınkat, düzayak, tek yüzlü değildir
Bu tür yorumlar, yaklaşımlar insanın gerçeğe kuş bakışı bakmasını sağlar
Buna çok ihtiyacımız var
TURGUT ÖZAKMAN

“Bölgemiz açık olarak emperyalist, kapitalist, ekonomik ve dinsel bir saldırıyla işgal edilmektedir Küreselleşme sürecinde ‘emperyalizmin Türkiye kuşatması’ sürdürülmektedir

"Ulusunun, halkının birlik ve dayanışmasının, yurt bütünlüğü ve birliğinin; iç barış ve kardeşlik ortamının bozulmasına neden olan terör örgütü ve terörizme destek verenler; emperyalizme karşı başarılan ilk ulusal kurtuluş ve bağımsızlık savaşını, ulusal aydınlanma süreci ve çağdaş devrimleri, onun önderlerini küçümseyenler, devrimci bir tutum ve işlev üstlenemezler Üstlendikleri misyon: Küresel sürtüklüktür "

İşte, bu kitap; Ülkemizdeki “Küresel Sürtükleri” ve onların üstlendikleri misyonu deşifre etmek amacı ile kaleme alınmıştır

Bu topraklarda umutsuzluğa ve karamsarlığa asla yer yoktur Tarih, yurtsever halkımıza yeni bir kahramanlık dayatırsa, bu küresel emperyalizmin yeniden çöküşü ve parçalanması ile sonuçlanacaktır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
11,37 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com