Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mumcu, namusu, sol’un, uğur

Sol’un Namusu: Uğur Mumcu

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

12 Mart''ta Devrimci hareketin kafasına balyoz gibi inen faşist cunta bu defa silindir gibi geçti üzerinden Silindirin altından yine dik başlar çıkmaya başladı Bu dik başlardan biri de Uğur Mumcu''ydu Sakıncalı piyade, orgenaraller cuntasına boyun eğmiyordu, çünkü devrimciydi Ve Mumcu 12 Eylül sonrasının bir cesaret sembolü Öolarak sivrilmeye başladı
Dönem sadece Evren değil aynı zamanda Özal devriydi Devrimci hareket ezilmiş, muhalefet susturulmuş, ülke süt liman olmuştu Ama Uğur Mumcu susmadı, başını kaldırdı ve tek kişilik muhalefet rolünü üstlendi
Gelecek 30 yılı gören bir bilinçle yeni dönemin parolasını yazdı:
"Ben Atatürkçüyüm, ben cumhuriyetçiyim, ben laikim, ben ant emperyalistim Ben özgürlükçüyüm Ben Bağımsız Türkiye''den yanayım
Ben insan haklan savunucusuyum Ben terörün karşısındayım
Ben yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım
Öyleyse, vurun, parçalayın! Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar çıkacaktır"

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
7,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com