![]() |
Hayat Sadece " Ben " Demek Değildir ! |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
Hayat Sadece " Ben " Demek Değildir !Final Yıllar önce, Seattle’ da düzenlenen Engelliler olimpiyatında, sıra 100 metre finallerine gelmişti ![]() ![]() Yarışmacılar, başlama çizgisindeki yerlerini aldılar ve başlama işareti verilir verilmez var güçleriyle ileri atıldılar ![]() ![]() ![]() Biri hariç! O, daha ilk birkaç metrede tökezleyip yere yuvarlanmış, dengesini koruyamadığı için yerde iki takla atmış, sonra da hüngür hüngür ağlamaya başlamıştı ![]() O kadar yüksek sesle ağlıyordu ki, öndeki 8 yarışmacı da onun hıçkırıklarını işitip önce yavaşladılar, sonra da bitiş çizgisine doğru koşmayı bırakıp yerdeki bu sakat gencin yardımına koştular ![]() ![]() ![]() Yarış pistindeki bu tablo karşısında bütün stadyum ayağa kalkmıştı ![]() ![]() ![]() O gün o stadyumda bulunanlar bu olayın hala anlatırlar ![]() ![]() ![]() Kaynak : Rehber Dershaneleri, Başarı Öyküleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() "başkalarının da kazanmasına yardım etmek çok daha değerlidir ![]() Çok güzel bir yazı ve müthiş bir final, elinize sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|