Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmed, efendi, fuad

Ahmed Fuad Efendi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ahmed Fuad Efendi

Ahmed Fuad Efendi

“Kardeşim Ahmed Fuad, sen Hafız Ali ve Hasan Fey¬zi`nin halefisin Hem ahirzamanda bu iman ve Kur`an davasında ihlasla çalışan birinin eski zamanlardaki yedi evliyanın Cenab-ı Hak nezdindeki makbuliyeti kadar kıymeti var Sen bize Sungur`u hediye ettin, Sungur binlerce insanın imanının kurtulmasına vesile oldu Sen şimdi Sungur`un makamını anla Ve onun kazandığı bu sevabının bir mislinin sana verildiğini düşün, Cenab-ı Hakk`a şükret
Bediüzzaman Said Nursî

Üstad Bediüzzaman`ın yakın talebelerinden Mustafa Sungur, “hayatı yazılacak zatlardan” diye bahsettiği Ahmed Fuad Efendi hakkında şunları söylüyor:
“Ahmed Fuad Efendi`yi 1946 senesinde köyümüz Çalışlar`a mevlit münasebetiyle geldiğinde tanıdım Camiden çıktıktan sonra, lüks lambası elimde, misafir olduğu eve geldiğimizde gece yarısına kadar çok tatlı sohbetlerimiz olmuştu
Ben Kastamonu Göl Köy Enstitüsü`nden mezun olarak köyümüze muallim olarak atanmıştım O zamana kadar orada okuduğum kitaplardan zihnime takılan birçok sual ve şüpheyi birer birer ortaya döktüm O suallerime verdiği gayet mukni ve güzel cevapları takdir ve hayranlıkla karşıladım
… Üstad`ımız sağlığında Ahmed Fuad`ı Hafız Ali`nin varisi, ikinci bir Hasan Feyzi ve Hasan Feyzi`nin de tam varisi olarak yâd etmiştir Lahikada dercedilen Hazreti Üstad`ımızın hakikattar beyanları Ahmed Fuad`ın yüksek bir mertebede olduğunu göstermektedir” SİTE:wwwkitapyurducom

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
6,33 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com