![]() |
Ağa’nın Akmayan Gözyaşları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağa’nın Akmayan GözyaşlarıAğa’nın Akmayan Gözyaşları Güneydoğu’nun, Urfa’nın kumalar arası mücadelenin, ağalık düzeninin, feodal ilişkilerin, sermaye değişiminin, toplum gelişiminin romanıdır ![]() “Yarabbim! Ben ne suç işledim? ![]() ![]() ![]() Hayatımda bir kere sevdim onu benden aldın! Baba sevgisi görmeden büyüdüm ![]() ![]() ![]() Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin gayrı-resmi tarihini içeren “Ağa’nın Akmayan Gözyaşları”nda İzol, II ![]() ![]() İzol bu kitapta, Urfa’nın düşman işgalinden kurtuluşundan, Türkiye’nin sağ ve sol olarak iki kampa bölündüğü döneme kadar geniş bir kronolojinin tahlili, insan ilişkilerinin aynı dönemde aldığı yolu anlatıyor ![]() Duyarlı bir sanatçının gözlemleriyle, insanın en çıplak hırslarını ve toplumun en yalın gerçeklerini derlemesini bilen İzol, ağlayan bir coğrafyanın fotoğrafını çekmeyi başarıyor ![]() “Ağa’nın Akmayan Gözyaşları”, Güneydoğu’nun, Urfa’nın kumalar arası mücadelenin, ağalık düzeninin, feodal ilişkilerin, sermaye değişiminin, toplum gelişiminin romanıdır ![]() Bedir ile Sezen’in, Teyar ile Melike’nin, Keje ile Bozan’ın romanıdır ![]() Ama her şeyden önce Bedir’i önce yoldan, sonra insanlıktan çıkaran olayların romanıdır ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 16,72 TL |
![]() |
![]() |
|