![]() |
Dağdan Bakan Gözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dağdan Bakan GözlerDağdan Bakan Gözler Erzincan dağlarında komutan kimdi? Belli değildi ![]() Er Mustafa Aydemir mi? Binbaşı Yılmaz Bahar mı? Teğmen Eyüp Aslan mı? Tuğgeneral Hidayet Güngör mü; olacak şey değil ![]() Askerlik kurallarına ters ve tarihte örneği olmayan bir uygulama ![]() ![]() ![]() Ama oldu ![]() -Eyüp Aslan / Em ![]() “Sevgili Mustafa kitabını okudum, deliliğine hayran kaldım ![]() Gençlerimize mesajım şudur: Sevgili gençler! Yurdumuzu sadece sevmemiz yetmez ![]() ![]() Gerekirse çılgınca ![]() ![]() ![]() Bu kitapta Bir çılgın Türk’ün hikayesini okuyacaksınız ![]() Bu kitabı okuyunuz! -Turgut Özakman / Yazar Okuduğum en güzel kitap ![]() ![]() Gençlerimizin bu kitaptan alcağı mutlaka çok kıymetli dersler vardır ![]() Ve bu kitabın mutlaka filmi olmalıdır ![]() -Prof ![]() ![]() Bu portreyi Erzincan dağı’nda Anadolu’da Türk Mühürü, yapan ressam Mustafa Aydemir’in eline yüreğine sağlık ![]() -Etem Çalışkan / Hattat-Ressam Müthiş bir eser! Müthiş bir kitap! Müthiş bir film senaryosu ![]() ![]() ![]() Kitap yayınlanınca bu eseri yakından görmek için çok sayıda ziyaretçinin Erzincan’a gideceğine inanıyorum ![]() -Prof ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 3,49 TL |
![]() |
![]() |
|