Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gazze’ye, yolculuk

Gazze’ye Yolculuk

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gazze’ye Yolculuk

Gazze’ye Yolculuk

Ben hayatımda hiçbir şehirden bu kadar etkilenmedim Taştaki mucize midir bu? Taşlardan oluşmuş bir şehir insanı bu kadar mı etkiler? Benim gibi deniz ve yeşil tutkunu biri için çok yavan bir şehir ama içinde beni kendine çeken, bağlayan hatta âşık eden tuhaf bir şey var
Yüzyıllar öncesinde gibiyim Kudüs''ün Eski Şehir sokaklarını gezerken
Asırlık taş sokakları gezerken sanki köşeyi döndüğümde Selahaddin Eyyubi ile karşılaşacakmışım gibi hissediyorum
Üç dinin de kutsal saydığı bu şehrin tarihi sokaklarında yürürken bir tek "barış" eksik demekten kendimi alamıyorum
Kudüs''ün ardından durağımız Gazze oluyor Moloz yığınlarının arasından şehre giriyoruz Çoğu yıkılmış, ayakta kalanlarda ise kurşun izleri olan binalarla dolu bir yer burası İsrail ambargosu şehrin hayat damarlarını tıkamış
Özgürlük filoları İsrail''in Gazze''ye uyguladığı ambargoyu delmek için yola çıkmıştı Ancak İsrail uluslararası sularda yardım gemilerine kanlı bir baskın düzenledi 9 kişiyi öldürdü
Yola çıkarken kimse İsrail''in yardım gemilerine öldüresiye saldıracağını tahmin etmiyordu En fazla, gemiye taciz ateşi açıp bizi kendi limanlarına çekebileceklerini düşünüyorduk Ancak dünyanın gözü önünde bir ülkenin en iyi eğitilmiş donanması 6 tane yardım gemisine saldırdı
Barışa susamış bu topraklar için hâlâ kan dökülüyordu

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
7,44 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com