Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tarihi, teorisi, yıkıntının

Yıkıntının Tarihi ve Teorisi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu çalışma öz olarak belgelere dayanmaktadır Stalin’in yazdırdığı resmi tarihin dışında başka bir gerçek tarihin olduğunu göstermek istemektedir Bu nedenle, tarihsel belgelere, realist tarihçilerin görüşlerine yer vermektedir Araştırmak, düşünmek, doğruyu bulmak ve gerçek tarihin ne olduğunu anlamak isteyenler için, kanıtların-belgelerin toplu olarak sunulması bir kolaylık sağlar Bu nedenle kendi yorumlarımı mümkün olduğu kadar kısa tutarak, Stalin öncesi Komintern tarihinin ayrıntılarına girmeden, belgeleri, tarihçileri konuşturmaya çalıştım Umarım ki araştırmak için fazla zamanı olmayanlara bir yardımı olur ve gerçeğin güçlenmesine hizmet eder

Stalinist anlayıştan, gelenekten, teoriden, pratikten kopmanın ne kadar zor olduğunu kendi deneyleriyle bilenlerdenim Marksizmin çarpıtılmış Stalinci versiyonu ile eğitildim Yıllarca Stalinci görüşlerin doğruluğuna, yazılan uydurma tarihsel masallara iknâ olarak yaşadım, bunları savundum Gerçeğe yaklaşabilmem ve tarihe başka bir gözle bakabilmem için yılların eskimesi gerekti Bu eskiyen yıllar içinde zamanla Stalinciliği anlayabildim Emek sarfederek aranmadan gerçek bulunamıyor
Sovyetler Birliği yıkıntısının tarihini anlamak, Stalinizmi anlamakla bağlantılıdır Stalinizmi anlamayan, yıkıntının nedenini ve onun tarihini anlayamaz

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com