Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boyutlarıyla, cinsiyet, dini, toplumsal

Dini ve Toplumsal Boyutlarıyla Cinsiyet 1

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eser Hakkında; İslâmî İlimler Araştırma Vakfı ve M Ü İlahiyat Fakültesi işbirliğiyle 21-22 Mayıs 2011 tarihlerinde, Üsküdar Belediyesi Çamlıca Sabahattin Zaim Eğitim ve Kültür Merkezi’nde “Dinî ve Toplumsal Boyutlarıyla CİNSİYET“ konulu bir ilmî ihtisas toplantısı gerçekleştirilmiş ve bu toplantıda Prof Dr Tayfun Amman, “Sosyolojik Boyutlarıyla Toplumsal Cinsiyet”, Prof Dr Abdülaziz Bayındır “İslamî Açıdan Toplumsal Cinsiyet” konulu tebliğini sunmuştur Toplantıya katılan 21 ilim ve fikir erbabı tarafından konu tartışılmış, toplantıda sunulan tebliğler ve toplantıda sırasında yapılan konuşmalar ışığında hazırlanan müzakereler bu eserde bir araya getirilerek neşredilmiştir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com