|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkadaşlarımı, çözebilirim, facebookta, göremiyorum, profilimde, sorunlar |
![]() |
Facebook'ta Arkadaşlarımı Göremiyorum Ve Profilimde Sorunlar Var Nasıl Çözebilirim? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook'ta Arkadaşlarımı Göremiyorum Ve Profilimde Sorunlar Var Nasıl Çözebilirim?Facebook'ta Arkadaşlarımı Göremiyorum Ve Profilimde Sorunlar Var Nasıl Çözebilirim? Diyenler İçin Facebook'ta Arkadaşlarımı Göremiyorum Ve Profilimde Sorunlar Var Nasıl Çözebilirim? Arkadaşlar facebook ele geçirildiğinden beri 1 ![]() ![]() 1 ![]() Kirllos adında bir hacker, hacker forumlarında Facebook hesaplarını kelepir fiyata satıyor ![]() Dünya Bülteni / Haber Merkezi VeriSign's iDefense adlı grubun iddiasına göre Kirllos'un elinde tam 1 ![]() ![]() Kirlllos 1000 hesap başına 25 ya da 45 dolar talep ediyor ![]() ![]() Facebook üzerindeki 400 milyon kullanıcı her gün kandırmacalara maruz kalıyor ![]() ![]() Kirllos'un şimdiye kadar sattığı Facebook hesaplarının sayısının 700 ![]() ![]() Buda kanıtı ![]() ![]() ![]() kirllos bu hesapları çalıp satıyor ![]() ![]() ![]() dikkatli olun ![]() benden söylemesi ![]() ![]() ![]() ve türkiyenin % 90 ı hesabına giremiyor |
![]() |
![]() |
|