|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adı, küçük kadınlar, resimdeki, varmıdır, yazısının, özel, şekilleri, şekillerin |
![]() |
Resimdeki Şekillerin Özel Bir Adı Varmıdır? &Quot;Küçük Kadınlar&Quot; Yazısının Şekilleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimdeki Şekillerin Özel Bir Adı Varmıdır? &Quot;Küçük Kadınlar&Quot; Yazısının ŞekilleriResimdeki Şekillerin Özel Bir Adı Varmıdır? Resimdeki Şekillerin Özel Bir Adı Varmıdır? "Küçük kadınlar" Yazısının Şekilleri "Küçük kadınlar" Yazısının Altındaki Şekillerin Özel Bir Adı Var mı ve bu şekillere benzer şekiller bulamıyorum çizmek istiyorum diyenler için işte birkaç öneri Nasıl bir model arka plan yapmak için öğrenin 1 ![]() büyük bir çeşitlilik vardır benim için bu yazının, onu fantezi şekiller ihtiyacınız yoksa,size söyleyeyim: Bazı nesneler oluşturma 2 ![]() ![]() Sizin şekli benim gibi zorunda değildir, ancak bu tür "vardır" kare alanı doldurmak; 3 ![]() kullanarak birleştirme yapılır; Adım 4 Saat Izgara üzerinde CTRL ile açın + ' Sonra tablosu gerekir merkezi üzerinde şekli sadece merkezine sürükleyerek gereğidir ![]() Adım 5> Tercihler> Izgara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paramparça Belgeniz bölmek olan seçenekleri seçin ve Bu tercihleri; 6 ![]() köşesinde bir yer seçin; Adım 7 aynı karşısında tüm köşeleri ile yapıştırma mı; Adım 8 Ardından tüm köşeleri seçin ve onları bir arada birleştirir ![]() Adım 9 etrafında bir seçim yapın; Üzerindeki seçimi ile Adım 10, Resim gitmek> Kırp; Adım 11 Sonra Düzenle giderek> tanımlayın Desen ve daha sonra düzenle gitmek> doldurun ve yeni modeli olan katmana doldurmak ve kullanıma nerede sizin gibi bir kalıp olarak kaydedin! işte size yaptığımız bu dokuyla çalışılmış bir resim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|