![]() |
Statik İp Nasıl Alınır? Statik İp Nedir? Statik İp Nasıl Olur? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Statik İp Nasıl Alınır? Statik İp Nedir? Statik İp Nasıl Olur?Statik İp Nasıl Alınır? Statik İp Nedir? Statik İp Nasıl Olur? Statik İp Nasıl Alınır? Statik İp Nedir? Statik İp Nasıl Olur? birde isminin ne oldugunu ögrenmek istiyorum nolur bana yardımcı olun L Ü T F E N N N N N N N N N |
![]() |
![]() |
![]() |
Statik İp Nasıl Alınır? Statik İp Nedir? Statik İp Nasıl Olur? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Statik İp Nasıl Alınır? Statik İp Nedir? Statik İp Nasıl Olur?Alıntı: SILASU´isimli üyeden Alıntı Statik İp Nasıl Alınır? Statik İp Nedir? Statik İp Nasıl Olur? Birde isminin ne oldugunu ögrenmek istiyorum nolur bana yardımcı olun L Ü T F E N N N N N N N N N Kimin ismini öğrenmek istediğinizi daha açık bir şekilde yazarsanız ona göre de yardımcı olmaya çalışırız [img]images/smilies/maxih1 (16) ![]() Türk telekomdan habersiz (yani şu an ücretsiz) Static İP ALMANIZ İMKANSIZDIR ! Nedeni modeminizi her kapatıp açtığınızda ip adresiniz otomatik olarak değişir ! No-İP static ip vermez ! sadece yönlendirme işlemi yapar ! NoT: MODEMİNİZİ KAPATMADIĞINIZ/RESETLEMEDİĞİNİZ SÜRECE İP ADRESİNİZ DEĞİŞMEZ !!! Umarım açıklayıcı olmuşumdur ![]() [img]images/smilies/maxih1 (21) ![]() |
![]() |
![]() |
|