|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
geceyarısı, güneşi, kitap, konusu, meyer, midnight, stephenie, sun |
![]() |
Stephenie Meyer - Geceyarısı Güneşi Kitap İn Konusu - Stephenie Meyer (Midnight Sun) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Stephenie Meyer - Geceyarısı Güneşi Kitap İn Konusu - Stephenie Meyer (Midnight Sun)Stephenie Meyer - Geceyarısı Güneşi Kitap ın Konusu - Stephenie Meyer (Midnight Sun) Stephenie Meyer - Geceyarısı Güneşi Kitap ın Konusu - Stephenie Meyer (Midnight Sun) Midnight Sun kitap kapağı - geceyarısı güneşi kitap özeti - geceyarısı güneşi kitap tanıtımı - Stephenie Meyer Midnight Sun - alacakaranlık serisi 5 ![]() ![]() Stephenie Meyer‘ın yazmakta olduğu kitap ![]() ![]() Kitap Edward‘ın ağzından anlatılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir vampir Bir insana aşık oldu Yapmaması gereken şeyler yaptı Bu defa Twilight kitabındaki yani ilk kitap Alacakaranlık'taki herşey Edward'ın ağzından anlatılıyor Onun için hayat Sandığınızdan daha zordu * Kapağın Anlamı Midnight Sun – Geceyarısı Güneşi Zifiri Karanlıkta Doğan Güneş Bilindiği üzere bu kitap Edward'ın gözünden Edward hep kendisinin 'karanlıkta olduğunu' düşünüyordu yani hayatı hiç daha iyiye gitmedi Şöyle de diyebiliriz ki sürekli geceyarısı olan bir ortamda yaşadı Ama Bella hayatına girdiğinde her şeye rağmen dünyasında bir ışık olduğunu farketti Çünkü Edward'ın 2 kitapta Bella'yla konuşurken de belirttiği gibi bella onun için bir tür güneş olmuştu Kitap’tan Alıntı: Ölü donmuş bir kalp kırılabilir miydi? Benimki kırılacak gibi hissediyordum ![]() “Edward” dedi Bella ![]() Kapalı gözlerine bakarak donakaldım ![]() Uyanıp beni burada yakalamış mıydı? Uyuyor gibi gözüküyordu yine de sesi çok berraktı ![]() Sessizce içini çekti ve sonra huzursuzca döndü ![]() Hala uyuyordu ve rüya görüyordu ![]() “Edward” diye mırılandı yavaşça ![]() Rüyasında beni görüyordu ![]() Ölü donmuş bir kalp tekrar atabilir miydi? Benimki atacak gibi hissediyordum ![]() “Kal”diye içini çekti ![]() ![]() Beni rüyasında görüyordu ve kabus bile değildi ![]() Onunla kalmamı istiyordu ![]() Beni saran duygulara isim vermek için uğraştım; ama onları anlatabilecek kadar güçlü kelimeler yoktu ![]() Uzun bir süre içlerinde boğuldum ![]() Yüzeye çıktığımda önceden olduğum adam değildim ![]() Hayatım bitmeyen değişmeyen bir geceydi ![]() Her zaman gereksinim olarak benim için gece olmalıydı ![]() O zaman şu andagecemin yarısındagüneşin doğuyorolması nasıl mümkün olabilirdi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Stephenie Meyer - Geceyarısı Güneşi Kitap İn Konusu - Stephenie Meyer (Midnight Sun) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Stephenie Meyer - Geceyarısı Güneşi Kitap İn Konusu - Stephenie Meyer (Midnight Sun)Bir vampir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu defa herşey ![]() ![]() ![]() Edward'ın ağzından anlatılıyor ![]() ![]() ![]() Onun için hayat ![]() ![]() Sandığınızdan daha zordu ![]() ![]() ![]() BURDAN İNDİRİNİZ ![]() ![]() ![]() [img]images/smilies/maxiiismile (7) ![]() www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|