|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bankacılık, bölümleri, hangileridir, olan, sigortacılık, üniversiteler |
Bankacılık Ve Sigortacılık Bölümleri Olan Üniversiteler Hangileridir? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bankacılık Ve Sigortacılık Bölümleri Olan Üniversiteler Hangileridir?Bankacılık ve sigortacılık bölümleri olan üniversiteler hangileridir? Bankacılık ve sigortacılık bölümleri olan üniversiteler hangileridir? istanbul marmara üniversitesi edirne trakya üniversitesi manisa celal bayar kütahya dumlupınar üniversitesinde 4 yıllık bankacılık bölümü ancak bunlar eşit ağırlık 1 den alıyo devlet üniversitesi bu kadar diğerleri özel 350 puanla da güzel bir yere yerleşile bilir bu bölümlerde |
|
Bankacılık Ve Sigortacılık Bölümleri Olan Üniversiteler Hangileridir? |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bankacılık Ve Sigortacılık Bölümleri Olan Üniversiteler Hangileridir?Bu bölümde amaç; bankaların çeşitli bölümlerinde çalışacak, sigorta ve risk yönetimi konusunda eğitim almış, sigortacılık alanının çeşitli departmanlarında çalıştırılabilecek kaliteli elemanlar yetiştirmektir Lisans Eğitimi ve Süresi: Eğitim süresi 4 yıldır Ekonomi, İstatistik, Muhasebe, Bankacılık, Sigortacılık alanlarında eğitim verilir Mezunların Ünvanı ve Çalışma Alanları: Bu bölüm mezunları bankalarda, sigorta acentalarında ve şirketlerde iş bulabilirler ![]() YEDİTEPE ÜN TİCARİ BİLİMLER FAK BANKACILIK ve SİGORTACILIK (Burslu) EA-2 İSTANBULYEDİTEPE ÜN TİCARİ BİLİMLER FAK BANKACILIK ve SİGORTACILIK EA- |
|
|
|