![]() |
Çocuk Eğitim Setleri Mine'nin Matematik Evi - Mine'nin Matematik Evi İndir Yükle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuk Eğitim Setleri Mine'nin Matematik Evi - Mine'nin Matematik Evi İndir YükleÇocuk Eğitim Setleri Mine'nin Matematik Evi - Mine'nin Matematik Evi İndir Yükle Çocuk Eğitim Setleri Mine'nin Matematik Evi - Mine'nin Matematik Evi İndir Yükle minenin matematik evi |
![]() |
![]() |
![]() |
Çocuk Eğitim Setleri Mine'nin Matematik Evi - Mine'nin Matematik Evi İndir Yükle |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuk Eğitim Setleri Mine'nin Matematik Evi - Mine'nin Matematik Evi İndir YükleVermiş olduğum linke tıklayınız ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mine'nin Matematik Evi Mine'nin Matematik Evi 7 Matematik Oyunları Matematik Zeka Oyunları Mine'nin Matematik Evi Matematik Oyunları Yurtdışında birçok ödül kazanan Minenin Matematik Evi şimdi Türkiyede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etraflarında hareket eden hayvanları sayabilmek için rakamları Öğrenecek, ördek Demetin sorduğu matematik problemlerine cevap vermeye çalışacaklar ![]() ![]() ![]() ![]() Şekilleri Karşılaştır Küçük, Ortanca ve Büyük kardeşler ayakkabı almak istiyorlar ![]() ![]() Yaratıcı Bir Ressam Olabilirsin! Bu sevimli yaratığa kaç tane göz, kaç tane kulak yerleştirmen gerektiğine sen karar vereceksin ![]() ![]() Şekilleri İncele Küçük farenin evini kurmasına yardım et! Kare, üçgen isimli yeni arkadaşların olacak ![]() Sayı Sayma Sayı makinesinden 1den 30a kadar bir sayı seç! Şimdiye kadar hiç görmediğin sevimli hayvanlarla tanışacaksın ![]() Toplama ve Çıkarma Ördek Demetin elindeki oyuncaklarla senin elindeki oyuncaklar eşit sayıda olmalı ![]() ![]() Bütünü Görebiliyor musun? Bing ve Bong şarkı söyleyerek zıplıyorlar ![]() Problemleri Sen Çözüyorsun Kurabiyelerin üzerine istersen 1 tane istersen 20 tane çikolata yerleştir! Hangisinin daha lezzetli olduğuna Sevimli At karar verecek ![]() |
![]() |
![]() |
|