Saz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar Yapımı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar YapımıSaz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar Yapımı Saz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar Yapımı Akustik Gitar güzel bir değişiklik için, bir akustik yapı oldum ben son çift üzerinde çalışıyorum süre elektrik ben bu yıl yapıyorum Başka bir dretnot çalışıyorum Gerçekten, bluegrass müzik gibive dretnot akustik gitar en sevdiğim türüdür Biraz farklı denemek istedimEski standart Hint pelesenk daha ormanda / Sitka combo ladin Bu gitar günü ben kullanacağızKarpat ve üst parantez için ladin Ben arka ve yan için lacewood kullanacağız![]() O Brezilya gül ağacı / b / w purflings her yerinde w ile bağlayıcı olacak Burada kazık-o-ahşap's AAA notu Karpat, Karpat ladinstok brace ladin Ayrıca, bir Brezilyalı gül ağacı köprü boş gösterilirbaş kaplaması Ben İspanyolca sedir balataları kerfed kullanmak için gidiyorum![]() Ben doğru genişliğine parantez kesme ve canlandırıcı şekli üzerinde izlenebilmektedir I'll benim bandsaw üzerinde parantez kesti Ben bazı canlandırıcı yapılan Yahnisi-Mac şablonlardretnot planlıyor ![]() ![]() Ben parantezi kesilmiş sonra olmasıdır Ben onlara tartaklandı var ve onları şekillendirme bitireceğimbir üst ben sonra tutkal onları daha sonra keski ile Desen Yahnisi-Mac danplanlıyor Ben bu gitarı bir Afrika Blackwood köprü plak kullanıyorum![]() Bu (umarım lol dönecek ![]() ![]() ) Bu lacewood çok güzeldir LacewoodBir ton maun benzer olması gerekiyordu Biz sanırım görürsünüz![]() Ben düz şeyi tutmak için kullanabileceğiniz bir dretnot kalıp yaptı Burada varkalıp içinde bükülmüş lacewood taraf Ben yan destekler yaptı Ben sıkmayınyan çok destekler Onlar sadece yerinde taraf tutmak yardımcı alıştınız![]() backstrip için kanal Yönlendirilmiş Boyun ve kuyruk blokları in yapıştırılır Bu merkez dikiş desteğidir bir parçada ben tutkal onu Daha sonra, arka çapraz parantez nerede yılında çentikler kesecek Dretnot şekil kaba ve şimdi oldu Ben geri parantezi üzerine yapıştırma değilim Geri bir zımpara çanak üzerinde oturuyor20 'yarıçapları Ben ilk kum parantez tüm alt şekil çanak kullanmak ve sonra ben içeri parantezi yapıştırma kulüpler içinde arkanıza yaslanın kerfed astar içinde Yapıştırma Ben kelepçeler için kağıt bağlayıcı kullanın Gerçekten işiyi bunun için! Klavye üzerinde çalışmaya başlamak Biraz Abalone elmas desenler kakma gidiyorum![]() Ben her bir köşesinden bir X çizmek yanında perde Bu bulmanıza yardımcı Klavye merkezi nerede kakma gitmek gerekir Biri 12 ben çizmek, perdeKlavye merkezinde bir çizgi ve daha sonra her iki tarafta bir X çizin Ben iki koyacağım12 elmas perde![]() Ben beyaz tutkal ile geçici yerde elmas yapıştırılmış Bir jilet bıçak kullanmakdişlerin etrafında kâtip ![]() Bütün elmas etrafında kayıtsız kalamayız sonra, ben ve küçük bir ısı kullanmak dişlerin kolayca çıkabilir ![]() Ben kakma çevresinde kayıtsız kalamayız nerede biraz tebeşir sildi Şimdi ben kayıtsız kalamayız hatları ve oturmalıdır kakma arasındaki bölgeyi kesmek gerekir Ben kayıtsız kalamayız çizgiler içinde bozguna Stew-Mac yönlendirici tabanı olan bir dremel kullanın ![]() Hızlı ileri ![]() ![]() I kakma tüm elmas desen, ben tutkal yönlendirilmiş sonraCA ve kum onu Klavye ile yıkayın ![]() yerde bütün dişlerin ![]() Ben bandsaw üzerinde doğru genişliğine Klavye kesilmiş ve sonra temiz Bazı zımpara ile yanlarda Bu fretboard bazı Brezilya gül ağacı, beyaz ile bağlayıcı alacak kenar süsü Klavye ve bağlayıcı arasında ekledi BağlayıcıdırAşağıdaki fotoğrafta da üzerine yapıştırılmış |
|
Saz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar Yapımı |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar YapımıBağlayıcı tamamlandı ve ben Klavye abanoz bile rengi siyah boyalı var ![]() Şimdi Klavye yan işaretleyicileri için delik Ben inci noktalar kullanıyorum Ibenim matkab bir çit kurmak ve buna karşı tahta tutun yan nokta çok düz bir çizgi delinir ![]() Klavye tamamlandı ![]() Kullanıcı bir buraya köprü vereyim Ben köprü şablonu ve için bant kesipboş Brezilya gül ağacı ![]() Ben köprünün kaba şekil kesim ve köprü pinleri için delinmiştir Ben köprü eyer eşleşen bir açıyla köprü pinleri matkap karar verdi ![]() Bu şekilde, tüm pimleri eyer eşit mesafede olacak ![]() Ben de köprü eyer gitmek gerekir nerede takip var Ben bir downcut biraz benim matkap basın yüklü ve ben bir çit kurmak Ben gidiyorumbir değirmen gibi matkap basın kullanarak köprü eyer yuvayı kesmek deneyin ![]() Bu oldukça iyi çalıştı Ben sadece köprü içine downcut biraz battı ve itti onuyoluyla Ben doğru derinlik oluncaya kadar ben birkaç geçer yaptı![]() Şimdi matkab bir varil zımpara koymak ve tekrar çit kurmak Buzaman köprüde dış kulakları şekil gerekir ![]() Counter köprü pim deliklerine battı Hala biraz daha köprü yapmak şekillendirme varama bunu daha sonra yapacağız ![]() Ben birlikte üst yapıştırılmış ve 0,120 civarında onu zımparalanmalıdır Daha sonra ben onu kesmek kaba dretnot şekli Şimdi ve rozet için yemiyeceksiniz4 "delik Ben rozet eki ile Yahnisi-Mac yönlendirici üssünü kullanmaBu iş için Ben rozet de üstüne bazı lake koydukalan Ben yönlendirici biraz dışarı gözyaşı alırsınız şans azaltılmasına yardımcı olmak için ![]() |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar YapımıYapıldı Woohoo!balıksırtı rozet içinde Yapıştırılmış ![]() rozet top ile aynı hizada Scraped ![]() canlandırıcı üstüne yapıştırılması Ben sırt için önceki gibi üst bir çanak kullanıyorum![]() Bu yemek ben geri kullanılan 28 '20 yerine yarıçapı' vardır ![]() Sırtına yapıştırılmış olmuştur Ben bazı yan destekler yaptı ve ben içeri yapıştırma kulüplerBu yapıldıktan sonra, içinde çok güzel görünümlü ve temiz böylece kum her şey olacak ![]() üstüne yapıştırılması ![]() Bir mock-up küçük Klavye nasıl görüneceğini görebilirsiniz O şekil götürecek![]() Ben ve bağlayıcı çıkıntıları yönlendirilir şimdi vücut bağlayıcı geliyor Ben Brezilyalı kullanıyorumw / b / w purflings ile gül ağacı Ben de bir için üstüne bir balıksırtı kenar süsü yüklü biraz bakmak geleneksel Ben eğilip bir bükme demir bağlayıcı sonra, bantlanmıştüm gitar için uygun iyi olduğundan emin olmak için ![]() ve üzerinde yapıştırılmış bağlayıcı Öncelikle yan floş zımparalanmış Bu güzelliği Bence iyi bakmak olacak![]() Bağlayıcı ve purflings arkasına yapıştırılmış Sadece sıyrık herşeyi floş gerekiyor![]() Ben de purflings ile backstrip çerçeveli ![]() zımpara sonra Side görüntüleyebilirsiniz ![]() Şekerci bağlayıcı fırlattı ve ben üst zımparalanmış Ben vinil bir kat koymaküst çene kirli gitmesini tutmak yardımcı olmak için zaman kum arka ve yan ![]() tahıl dolu var Ben boyun bitirme ilerleyeceğim![]() tel perde Bükme ![]() Ben her iki tarafta çıkıntı fretbaord 1 / 4 "için tel fret kesti ![]() Ben bağlayıcı üzerinde yatıyordu böylece fretwire alttan için tang pense perde StewMac kullanın ![]() |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar Yapımı1 basılı fret Şimdi fretboard kadar devam ediyor ![]() Ben yüklemek boyun üzerine 12 ve on tutkal Klavye kadar fretsKlavye Başladığım kuruduktan sonra ensesine profil şekillendirme bitirmek ![]() topuk güzel bir temiz kenar var Ben de bir Brezilyalı pelesenk topuk kap yüklü![]() Uygulanan açık kat Ben sprey Daha önce köprü için bölgeyi bant![]() Gitar buffed olmuştur ve ben köprü üzerinde yapıştırma değilim ![]() Şimdi köprü pinleri için delmek ve yaylılar için yuva ve rampalar yapın ![]() yuva var ve rampalar kesti Ben kemik köprü pinleri unslotted kullanın![]() Klavye uzatma aşağı Şimdi tutkal Ben püskürtülür önce ben de Klavye alan kapalı bantlanmışaçık çıplak ahşaba Klavye uzatma yapıştırıcılar![]() TAMAM! bir kemik fındık kadar yapılmış ve çalışma perde bitirdi Diye bir test için hazır! |
|
|
|