Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuklar, hangileridir, hizmet, kuruluşlar, türkiyede, vakıflar, veren, yararına

Türkiye'de Çocuklar Yararına Hizmet Veren Vakıflar Kuruluşlar Hangileridir?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]Ankara Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)[*]Batı Trakya Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (BATEV)[*]Beyaz Nokta Gelişim Vakfı[*]Bilim ve Sanat Vakfı (BİSAV)[*]Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL)[*]Çocuk Vakfı[*]Fişek Enstitüsü Çalışan Çocuklar Bilim ve Eylem Merkezi Vakfı[*]Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV)[*]Geleceğimizin Çocukları Vakfı (GCV)[*]ICEP Uluslararası Kültürel Değişim Programları Burs Vakfı[*]İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV)[*]İlköğretim Okullarına Yardım Vakfı (İLKYAR)[*]İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)[*]Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV)[*]Kafkas Vakfı[*]Nesin Vakfı[*]Nezih Danyal Karikatür Vakfı[*]Osmanlı Araştırmaları Vakfı[*]Reklamcılık Vakfı[*]Sağlık Vakfı[*]Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (SSYV)[*]Sigarayla Savaşanlar Vakfı[*]Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV)[*]Su Vakfı[*]Tarih Vakfı[*]TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı[*]Temiz Enerji Vakfı (TEMEV)[*]Türkiye Gaziler Vakfı[*]Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG)[*]TSK Mehmetçik Vakfı[*]Türkiye İnsan Hakları Vakfı[*]Türk Demokrasi Vakfı[*]Türk Dış Ticaret Vakfı (TDV)[*]Türk Eğitim Vakfı (TEV)[*]Türk Kalp Vakfı[*]Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Vakfı (TKBBV)[*]Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı[*]Türk Tanıtma Vakfı (TÜTAV)[*]Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAPV)[*]Türkiye Bilişim Vakfı (TBV)[*]Türkiye Can Çocuklar Eğitim Koruma ve Yaşam Vakfı (CANEV)[*]Türkiye Diyanet Vakfı[*]Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)[*]Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı (TESEV)[*]Türkiye Gaziler Kültür ve Dayanışma Vakfı[*]Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV)[*]Türkiye Infertilite Vakfı (TİVAK)[*]Türkiye Milli Kültür Vakfı (TMKV)[*]Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TUTEV)[*]Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV)[*]Türkiye Zeka Vakfı (TZV)[*]Ulusal Politika Araştırmaları Vakfı (UPAV)[*]UM:AG Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı[*]Umut Vakfı[*]Vakıflar Genel Müdürlüğü[*]Vehbi Koç Vakfı[*]WWF-Türkiye Doğal Hayatı Koruma Vakfı[*]Yüksek Öğrenimde Rehberliği Tanıtma ve Rehber Yetiştirme Vakfı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com