|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
değilmisiniz, depresyon, depresyondamısınız, ediniz, soru, test, testi |
![]() |
Depresyon Testi - Depresyondamısınız Değilmisiniz Test Ediniz - Depresyon Testi Soru |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Depresyon Testi - Depresyondamısınız Değilmisiniz Test Ediniz - Depresyon Testi SoruDepresyon Testi - Depresyondamısınız Değilmisiniz Test Ediniz - Depresyon Testi Soru Depresyon Testi - Depresyondamısınız Değilmisiniz Test Ediniz - Depresyon Testi Soru En az son iki haftadan beri aşağıdaki sorulardan en az beşine tam puan veriyorsanız sizde DEPRESYON sorgulanmalıdır ![]() ![]() ![]() 1 -Çökkün bir ruh hali,ilgi kaybı yada yaptıklarından zevk alamama 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman 2 -Günlük işlerimi yapmaya karşı isteksizim 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman 3 - İştahım çok kötü (yada aşırı iştah artması oldu) ![]() ![]() 0) Yanlış 1) Ara sıra 2) Doğru 4 - Hemen her gün aşırı uyuyorum (yada uykusuzluk çekiyorum) 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman 5 -Sıkıntılı ve huzursuz hissediyorum, yerimde duramıyorum ![]() 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman 6 - Kendini yorgun bitkin halsiz hissediyorum(Sanki enerjim çekilmiş gibi) 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman 7 - Kendimi değersiz aşağılık yada suçlu gibi hissediyorum 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman 8 - Dikkatimi bir noktaya toplayamıyorum 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman 9 - Cinsel isteğimde aşırı azalma oldu 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman SONUÇLAR ve DEĞERLENDİRME (0-10 puan) - Sorun yok ![]() ![]() (10-14 puan) - Dikkat bu nokta kritik noktadır ![]() ![]() ![]() (14 puan ve üzeri) - Depresyonda olabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|