Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başbakanımız, başladı, içinden, icraatın, proğramı, yayınlanmaya, zamanında

İcraatın İçinden Tv Proğramı Hangi Başbakanımız Zamanında Yayınlanmaya Başladı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İcraatın içinden tv proğramı hangi başbakanımız zamanında yayınlanmaya başladı
İcraatın İçinden tv Proğramı Hangi Başbakanımız Zamanında Yayınlanmaya Başladı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Turgut Özal

Televizyon tarihinin unutulmaz anlarını sizinle paylaşmak istedik
Bakalım tekrar hatırlayabilecek misiniz…
Güner Ümit’in kadın kılığında Turnike yarışma programını sunması
Yıldo’nun Süpermen kılığında Turnike programını sunması
Fatma Girik’in Söz Fato’da programında ilk tükürüşü
Medyum Memiş’in Medyum Keto’ya giriştiği saniyeler
Sadettin Teksoy’un kutuplarda kıbleyi arayıp namaz kılması
Kaan Yakuphan’ın haber sunduğu sırada arkasında bulunan dev panonun kafasına düşmesi
Kenan Erçetingöz’ün Magazin Forever tanıtımında Cartel üyelerinin arasına dalıp rap yapması
Reha Muhtar’ın tavanda yürüyen sirk cambazı ile konuşurken ekranda kendi görüntüsünü ters çevirtmesi ve röportajı baş aşağı yapması
Mahsun Kırmızıgül ile Seda Sayan’ın Reha Muhtar’la Show Haber’e telefonla bağlanmaları ve yaklaşık 3 saat boyunca “Sen beni sevdin“, “Ben seni sevmedim” geyiklerini tüm Türkiye’ye canlı dinletmeleri
Defne Samyeli’nin gece haberlerini sunarken (1998), oyuncak pandayla uçak kaçırma olayında telefon bağlantısı yapıp “Panda canlı mıydı efendim?” diye sorması
Atilla Taş’ın David Copperfield’in sahneden kaybolma gösterisine katılıp, Copperfield’e türlü türlü laflar sokması ve oyunun hilelerini nedensiz bir şekilde milyonlara açıklaması Ümit Aktan’ın Japonya ya gitmediği halde Cunda’daki yazlığından maç anlatması (Not: Bu bir iddiaydı, olayın içyüzünü bir tek Ümit Aktan bilebilir)
Ece Erken’in şarkıcı Kader’i konuk ettiği bir programda, onu Sezen Aksu’nun “Kader, kahpe kader ağlarını ördün mü” şarkısıyla çağırması Kader’in canlı yayında darmadağın olması ve uzun bir süre kendini toparlayamaması
Zekeriya Beyaz’ın Ceviz Kabuğu’nda otelde uygunsuz film izlemesi hadisesine, ne yaptıklarını anlamaya çalışıyordum seklindeki cevap vermesi ve akabinde gelişen olaylar zinciri
Ali Sami Alkış’ın, Ahmet Çakar ile sağlam kapışıp bir sonraki programda “Ona Bana, senden köpekler gibi özür diliyorum demedin mi?” diye sorması
Milli Takım’ın kaybettiği bir maçtan sonra Amigo Orhan’ın stadın içinde sinsi sinsi bekleyip zamanın teknik direktörü Mustafa Denizli’ye uçarak kafa atması

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com