![]() |
Sobe’ler Bitti, "Ce"ler Yer Alacak Artık Hayatımda... |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Sobe’ler Bitti, "Ce"ler Yer Alacak Artık Hayatımda...![]() "Sobeeeeee" ![]() ![]() ![]() Dediğimde tüm saklanan insanlar çıkacak sandım ama sanırım yanıldım ![]() ![]() ![]() Ne sobelendiği için kabullenip bana görünen vardı, Ne de mızıkçılık yaparak ortaya çıkan ![]() ![]() ![]() Ya varsa saklanan biri hani, çıksın artık ortaya ![]() ![]() ![]() Dayanacak güç kalmadı da bende ![]() ![]() ![]() Yoruldum, açıkçası biraz da sıkıldım ![]() ![]() ![]() Neden hiç saklanan değil de, hep sobeleyen ben oluyorum ki ![]() ![]() ![]() Acaba çok mu iyi niyetliyim yoksa herkese olduğundan daha mı çok değer veriyorum ![]() ![]() ![]() Belki de farkında olmadan sobeleyenin ben olmasına sebep oluyorum ![]() ![]() ![]() Kim bilir ![]() ![]() ![]() Ama artık takatim kalmadı, Ben bu saklambaç oyununu burada sonlandırıyorum ![]() ![]() ![]() Sakın bana ebe ya da körebe oyununu da önermeyin, istemem sizde kalsın ![]() ![]() ![]() Tüm oyunların sonu bende hüsrana çıkıyor nede olsa ![]() ![]() ![]() Açıkçası bu oyunun en iyi oyuncusu kim o bile bilmiyorum ya aslında ![]() ![]() ![]() Bana düşen çantamı alıp, paltomu giyip oyunların bittiği bir yere gitmek ![]() ![]() ![]() Evet, doğru duydunuz gidiyorum, kimselere küsmeden ![]() ![]() ![]() Hesap vermeden ve yargılamadan ![]() ![]() ![]() Ve Benim bitirdiğim bu saklambaç oyununu, Bana tekrar başlatmayan şehirlere gidiyorum ![]() ![]() ![]() Artık sobeee diyeceğim kimseler olmayacak hayatımda ![]() ![]() ![]() Bunu düşünmek bile ayrı haz veriyor bana ![]() ![]() ![]() "Sobe"ler bitti "ceee" ler yer alacak artık hayatım da ![]() ![]() ![]() ![]() Kim bilir belki de bundan sonra biri karşıma ![]() ![]() ![]() "Ceee" Diyerek çıkar, he ne dersiniz? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ctn_86
|
![]() Yoruldum, açıkçası biraz da sıkıldım ![]() ![]() ![]() Neden hiç saklanan değil de, hep sobeleyen ben oluyorum ki ![]() ![]() ![]() neden hep ben değil mi??? |
![]() |
![]() |
|