![]() |
Atv Nedir? Atv 'Nin Açılımı Nedir? Atv Kime Aittir? Atv Kimindir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atv Nedir? Atv 'Nin Açılımı Nedir? Atv Kime Aittir? Atv Kimindir?ATV Nedir? ATV 'nin Açılımı Nedir? ATV Kime Aittir? ATV Kimindir? ATV Nedir? ATV 'nin Açılımı Nedir? ATV Kime Aittir? ATV Kimindir? Benim bildiğim ATV Birisi televizyon kuruluşu diğeri 4 tekerli arazi motoru ATV (İngilizce: All Terrain Vehicle) dört teker üzerinde hareket eden, içten yanmalı motorla güç alan tek ya da çift kişilik, her türlü zeminde yol alabilen bir araçtır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu araçlarda 50-500 cc arasında değişen hacimlerde motorlar kullanılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atv safari esnasında sorun çıkartmayacak lastikler tercih edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ATV ile yarış yapan gençlerAtv motorlar günlük hayatta trafik için çok uygun değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Atv Nedir? Atv 'Nin Açılımı Nedir? Atv Kime Aittir? Atv Kimindir? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atv Nedir? Atv 'Nin Açılımı Nedir? Atv Kime Aittir? Atv Kimindir?ÇALIK GRUBU Gazeteler: Sabah, Takvim, Yeni Asır, Pas Fotomaç ![]() Televizyon: ATV Dergiler: Yeni Aktüel, Bebeğim ve Biz, Sinema, Sofra, Home Art, Şamdan Plus, Para, Global Enerji, Transport, Hukuki Perspektifler, Cosmopolitan, Harper’s Baazar, Auto Classic, Auto Motors & Sport, Cosmo Girl, Cosmopolitan Bride, Esquarie, Forbes Türkiye, House Beautiful, Hülya, Radyo: Radyo City ![]() Baskı ve Dağıtım: Turkuvaz Dağıtım (eski adı Merkez Dağıtım) |
![]() |
![]() |
|