Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, ilgili, nelerdir, slogan, sloganlar, sloganı, umut, örnekleri

Umut İle İlgili Slogan Örnekleri Nelerdir? Umut İle İlgili Sloganlar - Umut Sloganı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Umut İle İlgili Slogan Örnekleri Nelerdir? Umut İle İlgili Sloganlar - Umut Sloganı

Umut

Vikipedi(alıntı)
  • Umut insanı uyandıran bir rüyadır Aristoteles
  • Az kork, çok umut et; az ye, çok çiğne; az homurdan, çok nefes al; az konuş, çok anlat; az nefret et, çok sev ve en güzel şeyler seninle olsun İskandinav atasözleri
  • Umut fakirin ekmeğidir Türk atasözleri/U
  • Acılı bir hayatla hayatsızlık arasında bir seçim yapmamı söyleseler, hiç duraksamadan acılı hayatı seçerim İnsanlar hayatın ne kadar kötü olduğunu söylerse söylesinler, ben umudumu asla kaybetmedim Henüz nasıl umut kaybedileceğini öğrenmedim William Faulkner
  • Umut, uyanık adamın rüyasıdır Aristoteles
  • Umut sadece eziyetin süresini artırır Friedrich Nietzsche
  • Beraberinde getirdikleri umutlar ve korkularla akın akın gelen arzulara teslim olduğumuz sürece kalıcı mutluluğa ya da huzura hiçbir zaman kavuşamayız Arthur Schopenhauer
  • insanların çoğu hayatlarının sonunda geriye dönüp baktıklarında molalarda yaşadıklarını görürler Takdir etmeden ve zevk almadan geçip giden şeyin aslında hayatları olduğunu gördüklerinde şaşırırlar Ve böylece umutlarla kandırılan insan ölümün kollarına koşar Arthur Schopenhauer
  • Gözlerin yaşları olmasa ruhun gökkuşağı olmazdıAnonim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com