Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakanı, eker, hakkında, işleri, kimdir, köy, mehdi, mehmet, tarım

Tarım Ve Köy İşleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker - Mehmet Mehdi Eker Kimdir Hakkında

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tarım Ve Köy İşleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker - Mehmet Mehdi Eker Kimdir Hakkında

TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANI
MEHMET MEHDİ EKER AK Parti Mehmet Mehdi Eker, 1 Ocak 1956'da Diyarbakır Bismil'de doğdu Babasının adı Abdullah, annesinin adı Fehime'dir Veteriner Hekim ve Tarım Ekonomisi Uzmanı; Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ni bitirdi Yüksek lisansını İngiltere'de University of Aberdeen'de tarım ekonomisi alanında; doktorasını Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nde tamamladı Lalahan Hayvancılık Merkez Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürü ve Bakanlık Müşaviri olarak görev yaptı 22 Dönem Diyarbakır Milletvekili 59 Hükümet'te Tarım ve Köyişleri Bakanlığı görevinde bulundu 60 Hükümet'te yeniden Tarım ve Köyişleri Bakanı oldu İngilizce bilen Eker, evli ve 3 çocuk babasıdır DIŞİŞLERİ BAKANI
AHMET DAVUTOĞLU

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com