Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakanı, bilgileri, çubukçu, eğitim, hayatı, kimdir, milli, nimet

Nimet Çubukçu Milli Eğitim Bakanı - Nimet Çubukçu Kimdir Hayatı Ve Bilgileri

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

MİLLİ EĞİTİM BAKANI
NİMET ÇUBUKÇU AK Parti Nimet Çubukçu, 2 Mart 1965'te Ayrancı'da doğdu Babasının adı Ferit, annesinin adı Emine'dir Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi Serbest avukat olarak çalıştı Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyesi oldu 22 Dönem İstanbul Milletvekili 22 Dönem'de AB Uyum Komisyonu ve Karma Parlamento Komisyonu Üyeliklerinde bulundu 59 Hükümet'te Devlet Bakanı olarak görev yaptı 60 Hükümet'te yeniden Devlet Bakanı oldu Hükümette yapılan değişiklikte, Millî Eğitim Bakanlığı görevine getirildi Orta düzeyde Almanca bilen Çubukçu, evli ve 1 çocuk annesidir BAYINDIRLIK VE İSKAN BAKANI
MUSTAFA DEMİR AK Parti Mustafa Demir, 18 Ocak 1961'de Trabzon Şalpazarı'nda doğdu Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Safiye'dir Mimar; Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ni bitirdi Özel sektörde çalıştı Türkiye Emlak Bankası AŞ'de Fen Eksperliği görevinde bulundu Samsun'da mimarlık, inşaat müteahhitliği ve ticaret işiyle uğraştı Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (MÜSİAD) Samsun Şubesi Kurucu Üyesi oldu ve Şube Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi Atakum Belediyesi Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundu 22 Dönem Samsun Milletvekili 22 Dönem'de Türkiye Büyük Millet Meclisi Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı olarak görev yaptı 23 Dönem'de aynı Komisyon'un Başkanlığına yeniden seçildi Bu görevi esnasında Bayındırlık ve İskân Bakanlığı görevine atandı Demir, evli ve 5 çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com