Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ada, yanlış

Yanlış Ada.....

Eski 03-20-2007   #1
ErGENEKON_GS_48

Yanlış Ada.....

Delikanlı olgunca bir arkadaşına yalvarir ''Abi nolursun zamparalık nasıl yapılır bana da öğretir misin ?'' Bak oğlum der Akşam en son kalkan ada vapuruna bineceksin, heybeliada da ineceksin, orada eşini bekleyen birçok kadın göreceksin, kocası gelenler birlikte giderler, kocası vapurdan çıkmayan kadinlardan birini gözüne kestirir beraber yemeğe gitmeyi teklif edersin Ehhh ondan sonrası sana kalmış
Delikanlı o gün son ada vapuruna binmiş vapurdaki sallantıdan uyuya kalmış, birde gözlerini açmış ki heybeliadayı geçmis büyükadaya gelmiş Olsun ada değil mi birşey farketmez deyip vapurdan inmiş Gerçekten birkaç kadının kocası gelmemiş Bizimki gozune kestirdigi birini yemeğe beraber çıkmalarını teklif etmiş Kadın da
-''Burası küçük bir yerdir herkes birbirini tanır buyüzden evime gidelim!! demiş Bunlar yemekten sonra gerekli işleme başlamışlar on dakika sonra kapı paldır küldür açılmış ve kadının kocası girmiş
- !!Karıcım geç kalınca bir motor tuttum geldim ve ben gelmeyince bana yapacağın bumuydu!!
Bu arada bizimkine dönmüş
-!! Ulan sana Heybeliada dedik, hergele, Büyükada değil !!

Eski 03-20-2007   #2
jojo'slover

güzelmişş tşk ler paylaşımın için ergenekon
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-05-2007   #3
İSİMSİZ KARANLIK

Oh olsun :D

Teşekkürler Ergenekon :))

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com