Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beklemeden, çevremizdeki, hiçbir, hizmetler, karşılık, nelerdir, toplumsal, yapılan

Çevremizdeki Hiçbir Karşılık Beklemeden Yapılan Toplumsal Hizmetler Nelerdir?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karşılık beklemeden pek çok alanda yardım yapılabilmektedir Gereken şartları olanlar için; eğitim, sağlık, yiyecek, yakacak, barınma, arama-kurtarma yardımı yapılmaktadır

Karşılıksız yardım yapan pek çok kuruluş vardır Bunlardan bazıları:

Üniversite öğrencilerine burs veren kuruluşlar (devlet ve özel):
(Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşfik Fonu, TÜBİTAK - Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu, Milli Eğitim Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, Hacı Ömer Sabancı Vakfı gibi)
Kaymakamlıklar
Belediyeler
Akut gibi arama kurtarma dernek ve kuruluşları
Çeşitli vakıflar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com