|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bölümleri, edilebilir, geçiş, hakkından, sınavsız, tercih, yararlanarak, yıllık |
![]() |
2 Yıllık Sınavsız Geçiş Hakkından Yararlanarak Hangi Bölümleri Tercih Edilebilir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2 Yıllık Sınavsız Geçiş Hakkından Yararlanarak Hangi Bölümleri Tercih Edilebilir?2 Yıllık Sınavsız Geçiş Hakkından Yararlanarak Hangi Bölümleri Tercih Edilebilir? 2 Yıllık Sınavsız Geçiş Hakkından Yararlanarak Hangi Bölümleri Tercih Edilebilir? Alıntı: 2004 Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümü Mezunuyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hangi bölümleri tercih etmeyeliyim muhasebe bölümü okumak istiyorum hangi illerde bu bölümün 2 yıllıkları var muhasebe değilde şu bölümü okusan hem daha avantajlı hemde iş bulma konusunda daha önü açık bölümünede uygun diyebileceginiz tavsiyelerinizde varmı ? ve yanlış bilmiyorsam muhasebe ve vergi uygulamaları die birleşmiş doğrmu birde muhasebe ve bilgisayarlı muhasebelerin bölümleri hangi illerde var ![]() ve sizlerinde tavsiyelerini almak isterim ![]() CEVAP Alıntı: Eğer bitirdiğiniz lise gördüğünüz programın devamı bankacılık ise ek puan ile bu bölüme yerleşebilirsiniz ![]() Bankacılık YGS-6 ile öğrenci alımı yapan bir bölüm ![]() Bancılık lisede bitirdiğiniz programın devamı değilse : YGS-6 puan türü için alandışı (0,12'li) başlığı altındaki sıralama ve puanınıza göre tercih yapabilirsiniz ![]() Ben de genel adı meslek lisesi olarak anılan bir liseden mezunum ![]() Bölümüm Veri Tabanı Programcılığı olmasına rağmen üniversitede Biyoloji bölümünü kazandım |
![]() |
![]() |
![]() |
2 Yıllık Sınavsız Geçiş Hakkından Yararlanarak Hangi Bölümleri Tercih Edilebilir? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2 Yıllık Sınavsız Geçiş Hakkından Yararlanarak Hangi Bölümleri Tercih Edilebilir?bilgisayar mezunuyum 2010'da mezun oldum ve başka bir 2 yıllık bölüme puanım ile yerleştim ![]() ![]() 2011 yaz sonu kendi bölümüm olan bilgisayar bölümüne 2 yıllık geçiş hakkım hala devam ediyor mu ? (bildiğim kadarı ile 2010'da geçiş hakkı kullanmayanlar bu senede yapabilecek ancak benim içinde geçerli midir bu?) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2 Yıllık Sınavsız Geçiş Hakkından Yararlanarak Hangi Bölümleri Tercih Edilebilir?Alıntı: Qunswe´isimli üyeden Alıntı bilgisayar mezunuyum 2010'da mezun oldum ve başka bir 2 yıllık bölüme puanım ile yerleştim ![]() ![]() 2011 yaz sonu kendi bölümüm olan bilgisayar bölümüne 2 yıllık geçiş hakkım hala devam ediyor mu ? (bildiğim kadarı ile 2010'da geçiş hakkı kullanmayanlar bu senede yapabilecek ancak benim içinde geçerli midir bu?) Geçiş hakkınız devam ediyor başvurabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2 Yıllık Sınavsız Geçiş Hakkından Yararlanarak Hangi Bölümleri Tercih Edilebilir?çok teşekkür ederim cevapladığınız için :) dershaneye kayıt olacaktım öyle ise sınava girmeme de gerek yok tekrar teşekkür ederim :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2 Yıllık Sınavsız Geçiş Hakkından Yararlanarak Hangi Bölümleri Tercih Edilebilir?Alıntı: Qunswe´isimli üyeden Alıntı çok teşekkür ederim cevapladığınız için :) dershaneye kayıt olacaktım öyle ise sınava girmeme de gerek yok tekrar teşekkür ederim :) Başarılar diliyoruz |
![]() |
![]() |
|