Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bölümleri, edilebilir, geçiş, hakkından, sınavsız, tercih, yararlanarak, yıllık

2 Yıllık Sınavsız Geçiş Hakkından Yararlanarak Hangi Bölümleri Tercih Edilebilir?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2 Yıllık Sınavsız Geçiş Hakkından Yararlanarak Hangi Bölümleri Tercih Edilebilir?

Alıntı:

2004 Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümü Mezunuyum 2004 yılında direk geçiş hakkımı kullandım zonguldak karaelmas unv bilgisaarlı muhasebe bölümü çıktı ama gidemedim kayıt olmadım bu sene yine sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz

hangi bölümleri tercih etmeyeliyim
muhasebe bölümü okumak istiyorum hangi illerde bu bölümün 2 yıllıkları var
muhasebe değilde şu bölümü okusan hem daha avantajlı hemde iş bulma konusunda daha önü açık bölümünede uygun diyebileceginiz tavsiyelerinizde varmı ?
ve yanlış bilmiyorsam muhasebe ve vergi uygulamaları die birleşmiş doğrmu
birde muhasebe ve bilgisayarlı muhasebelerin bölümleri hangi illerde var tam bilen birisi bu konuyu açıklarsa illere göre tercih yapmak daha doğru olur benim için
ve sizlerinde tavsiyelerini almak isterim teşekkür ederim

CEVAP

Alıntı:

Eğer bitirdiğiniz lise gördüğünüz programın devamı bankacılık ise ek puan ile bu bölüme yerleşebilirsiniz
Bankacılık YGS-6 ile öğrenci alımı yapan bir bölüm
Bancılık lisede bitirdiğiniz programın devamı değilse :
YGS-6 puan türü için alandışı (0,12'li) başlığı altındaki sıralama ve puanınıza göre tercih yapabilirsiniz

Ben de genel adı meslek lisesi olarak anılan bir liseden mezunum
Bölümüm Veri Tabanı Programcılığı olmasına rağmen üniversitede Biyoloji bölümünü kazandım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bilgisayar mezunuyum 2010'da mezun oldum ve başka bir 2 yıllık bölüme puanım ile yerleştimşuan bölümü beğenmediğim için kaydımı sildirdim ve şuan okumuyorum

2011 yaz sonu kendi bölümüm olan bilgisayar bölümüne 2 yıllık geçiş hakkım hala devam ediyor mu ?

(bildiğim kadarı ile 2010'da geçiş hakkı kullanmayanlar bu senede yapabilecek ancak benim içinde geçerli midir bu?)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Qunswe´isimli üyeden Alıntı

bilgisayar mezunuyum 2010'da mezun oldum ve başka bir 2 yıllık bölüme puanım ile yerleştimşuan bölümü beğenmediğim için kaydımı sildirdim ve şuan okumuyorum

2011 yaz sonu kendi bölümüm olan bilgisayar bölümüne 2 yıllık geçiş hakkım hala devam ediyor mu ?

(bildiğim kadarı ile 2010'da geçiş hakkı kullanmayanlar bu senede yapabilecek ancak benim içinde geçerli midir bu?)

Geçiş hakkınız devam ediyor başvurabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

çok teşekkür ederim cevapladığınız için :)

dershaneye kayıt olacaktım öyle ise sınava girmeme de gerek yok

tekrar teşekkür ederim :)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Qunswe´isimli üyeden Alıntı

çok teşekkür ederim cevapladığınız için :)
dershaneye kayıt olacaktım öyle ise sınava girmeme de gerek yok
tekrar teşekkür ederim :)

Başarılar diliyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com