![]() |
Patron Ve Sekreter |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Patron Ve SekreterSoğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulübe bulurlar ![]() Kulübede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir sürü battaniye bulunmaktadır ![]() Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir, "Ben yerde uyku tulumunda uyurum" der ![]() tulumunun içine girerek fermuarı ceker ![]() üzereyken, sekreterinin sesini duyar; "Efendim, ben çok üşüyorum ![]() battaniye alip kadinin üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar; "Efendim, ben hala cok üşüyorum ![]() çıkar, bir battaniye daha alip kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuari çeker ![]() "Ben yine çoooook üsüyorum" ![]() "Bir fikrim var ![]() "Burası ıssız bir yer ![]() gibi davranabiliriz ![]() "Tamam, bana göre hava hoş ![]() bağırır; "Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al!!!!!" |
![]() |
![]() |
|