Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Sözlük Ağı

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
denir, neye, ozon, sauna, yapılır

Ozon Sauna Nedir? - Ozon Sauna Neye Denir? Ozon Sauna Nasıl Yapılır?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ozon Sauna Nedir? - Ozon Sauna Neye Denir? Ozon Sauna Nasıl Yapılır?



Ozon Sauna Nedir? - Ozon Sauna Neye Denir? Ozon Sauna Nasıl Yapılır?

Ozon Sauna Nedir? - Ozon Sauna Neye Denir? Ozon Sauna Nasıl Yapılır? Ozon sauna ne işe yarar
Ozon sauna faydaları
Ozon sauna hakkında bilgi
Ozon Sauna Sıcak kabin içinde deri yolu ile vücuda oksijen verilme yöntemidir Stres, selüloit giderici, zayıflatıcı, toksin atıcı, sindirim, dolaşım düzenleyici, cildi sıkılaştırıcı ve güzelleştirici gibi özellikleri bulunan vücut bakım ünitesinin en önemli özelliği, performanslı kilo vermeye yardımcı olmasıdır genellikle, sarkık vücutlar, karın, bacaklar, kalça, popo ve belde yerleşen yağ ve selüloit depolarına son noktayı koymak için kullanılır Ozan sauna ile ısı derinin 4 ile 6 santimetre altına nüfus ediyorBöylelikle yağlama ve yağ parçaları arasında birikmiş olan toksinlere rahatlıkla ulaşılıp, buharlı klasik saunaya göre 7 kat daha fazla terleme sağlar Sıcaklığın etkisi ile açılan deri gözeneklerinden emilerek vücudun kan, lenf ve yağ dokusuna geçer Lenfatik sistemi toksinlerinden arındırır, cildi temizler, kasları gevşetir, kan dolaşımını hızlandırır ve bakteri, virüs mantarları öldürür

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.