|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anlamı, höllük, sözlük, tanımı |
Höllük Nedir - Höllük Ne Demek - Höllük Sözlük Anlamı Nedir - Höllük Tanımı Nedir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Höllük Nedir - Höllük Ne Demek - Höllük Sözlük Anlamı Nedir - Höllük Tanımı NedirHöllük Nedir - Höllük Ne Demek - Höllük Sözlük Anlamı Nedir - Höllük Tanımı Nedir Höllük Nedir - Höllük Ne Demek - Höllük Sözlük Anlamı Nedir - Höllük Tanımı Nedir höllük, -ğü is hlk Bazı yerlerde kundak çocuklarının altına bez yerine konulan toprak:Halk türküsü![]() Güncel Türkçe Sözlük Höllük 1 Kundak çocuklarının altına konulan elenmiş ince toprak 2 Toprak 3 Bir çeşit killi toprak![]() Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Uzun boylu: Ali ağanın oğlu ne de höllük olmuş ![]() Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Tuzluk ![]() Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Fazla karda yolları belirtmek için yol kenarlarına dökülen taş yığınları ![]() Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Kaydırak oyununda taşın konulduğu çukur ![]() Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük İnce toprak Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Tepe, toprak yığını Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü �Eledim eledim höllük eledim / Aynalı beşikte bebek beledim � -
|
|
|
|