|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlamı, höllük, sözlük, tanımı |
![]() |
Höllük Nedir - Höllük Ne Demek - Höllük Sözlük Anlamı Nedir - Höllük Tanımı Nedir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Höllük Nedir - Höllük Ne Demek - Höllük Sözlük Anlamı Nedir - Höllük Tanımı NedirHöllük Nedir - Höllük Ne Demek - Höllük Sözlük Anlamı Nedir - Höllük Tanımı Nedir Höllük Nedir - Höllük Ne Demek - Höllük Sözlük Anlamı Nedir - Höllük Tanımı Nedir höllük, -ğü is ![]() ![]() ![]() Güncel Türkçe Sözlük Höllük 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Uzun boylu: Ali ağanın oğlu ne de höllük olmuş ![]() Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Tuzluk ![]() Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Fazla karda yolları belirtmek için yol kenarlarına dökülen taş yığınları ![]() Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Kaydırak oyununda taşın konulduğu çukur ![]() Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük İnce toprak Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Tepe, toprak yığını Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü �Eledim eledim höllük eledim / Aynalı beşikte bebek beledim ![]() |
![]() |
![]() |
|