![]() |
Üç Fıkra Ve Üç Ders... |
![]() |
![]() |
#1 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Üç Fıkra Ve Üç Ders...3 fıkra ve hayata dair ders! Ders 1: Adamın biri tam duşa girmek üzeredir ve karısı da duşunu almış olarak kabinden çıkmaktadır ki, kapının zili çalar ![]() konusunda ufak bir tartışma sonrasında kadın pes eder ![]() alarak merdivenleri aşağı iner ve kapıyı açar ![]() x'tir ![]() düşürürseniz size anında 300 Euro veririm" der ![]() eder, ancak havlunun düğümünü açarak havlunun düşmesini sağlar ![]() bakar ve 300 Euro verir ve söze devam eder: "Antrede doğabilecek ufak bir tensel yakınlık için size 500 Euro daha verebilirim, hem de derhal" der ![]() Önce şaşkın, fakat daha sonra adrenalinin verdiği heyecan ve alacağı para ile yapabileceklerinin anlık hayaliyle kısa bir duraksamadan sonra kabul eder ![]() ufak servetin heyecanıyla merdivenleri yukarı çıkarak banyoya geri döner ![]() Hala duşta olan eşi ona kimin geldiğini sorar ![]() verir kadın ![]() söylemişti, onu getirdi o zaman ![]() 1 ![]() saklamayın, paylaşın ![]() ![]() yanlış anlaşılmaların ve dışarıya karşı kötü duruma düşmenin önüne geçebilirsiniz ![]() Ders 2: Aracının direksiyonuna geçip kiliseye gitmek üzere yola koyulan rahip yolda yürümekte olan bir rahibeye rastlar ![]() kiliseye kadar onunla gelmek isteyip istemediğini sorar ![]() biner ve bacak bacak üstüne attığında bacaklarının güzelliği ortaya çıkar ![]() Rahibin gözü kayar ve bakayım derken kısa bir süre için aracın kontrolünü kaybeder ![]() bacağı üstüne koyar ![]() ![]() hatırlıyor musunuz ?" Utançtan kıpkırmızı olan rahip derhal elini çekerek rahibeye özürlerini sıralar ![]() rahibenin bacağına tekrar dokunur vites değiştirme bahanesiyle ve rahibe aynı soru ile karşılık verir : "Rahip 129 ![]() Utancından yine kızaran rahip elini çeker ve "Afedersin kardeşim, insanoğlu zayıf düşebiliyor" der ![]() iner ve tek kelime söylemeksizin, ancak çok manalı bir bakış fırlatarak kaybolur ![]() ![]() açar okumak için 129 ![]() yukarlarda arayınız ![]() ![]() 2 ![]() bilgili olun, aksi taktirde fırsatları kaçırabilirsiniz ![]() Ders 3 ![]() lokantaya doğru yürümektedirler ![]() sihirli bir lamba bulurlar ![]() çıkar ![]() olduğunuz için hepinizin birer dileğini gerçek yapacağım" der cin ![]() sekreter arsızca atılarak "önce ben" diyerek sıranın önüne yerleşir ![]() "Bahamalarda, muhteşem bir sahilde tatil yapmak istiyorum ![]() bitmesin ve hiçbir dert hayatıma girmesin" diye dileğini ifade eder ![]() hoop, ortadan kaybolur ![]() der ![]() istiyorum" der ve hoop, o da ortadan kaybolur ![]() Personel Müdürüne ![]() istiyorum" der personel müdürü ![]() 3 ![]() konuşmasına izin verin ![]() Nasıl arkadaşlar? Doğru değil mi? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ctn_86
|
![]() evet kesinlikle hepsi de doğru ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|