Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değerlendirme, sistemi, ölçme

Ölçme Ve Değerlendirme Sistemi Nedir

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ölçme Ve Değerlendirme Sistemi Nedir

Ölçme ve Değerlendirme Sistemi Nedir
Ölçme ve Değerlendirme Sistemi Nedir

Okullarda Artık Parmak Kaldırmak Yok

Öğrencilerin Parmak Kaldırma Devri Bitiyor
Okullarda Ölçme ve Değerlendirme Sistemi
Okul Ölçme ve Değerlendirme Sistemi hakkında bilgi

Ölçme ve Değerlendirme Sistemi ile Öğrencilerin Artık Okulda Parmak Kaldırma Devri Sona Erdi

Ölçme ve Değerlendirme sisteminde sınıftaki her öğrenciye kablosuz bir elektronik buton verilirken sorularda duvara barkovizyon gösterimi şeklinde yansıtılıyor

Öğretmen önündeki bilgisayardan her öğrencinin adının yazılı olduğu butonların numarasına bakarak kimin doğru kimin yanlış cevap verdiğini kolayca görebiliyor

Ayrıca sistem sayesinde öğrenciler sorulara parmak kaldırmadan cevap veriyor Yerinde oturarak duvara yansıyan soruyu okuyan öğrenci defter kalem kullanmadan çok kısa bir sürede soruya cevap verebiliyor Öğrencilerin başarı ve motivasyonunu artırması beklenen bu sistem sayesinde dersler daha neşeli geçiyor

Konuyla ilgili basın mensuplarına bilgi veren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Ölçme ve Değerlendirme Sistemini ilçemizdeki bütün ilköğretim okullarına hediye ettik Bu sistem sayesinde okullarda öğrencilerin başarı ve motivasyonlarının artmasını bekliyoruz Artık okulda parmak kaldırma devri de sona ermiş oldu diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com