|
|
Konu Araçları |
ile, ilgili, öğretmen, öğretmenim, şiir, şiiri |
Öğretmen Şiiri - Öğretmenim Şiiri - Öğretmen İle İlgili Şiir |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğretmen Şiiri - Öğretmenim Şiiri - Öğretmen İle İlgili Şiiröğretmenim sen 2 sin Öğretmen Şiiri - Öğretmenim Şiiri - Öğretmen İle İlgili Şiir SENDEN BAŞKA VAR AMA NEYSE sen gözümün bebeyi AŞKIMSIN senden başkası yok SENDEN YENİSİ YOK canım öğretmenimmm göz bebeyim ADI:TUTKU SOY ADI:TUT OKUL:FERUDUN TÜMER İÖO 352012 SENİ ÇOK SEVİYORUM HATİCE ÖĞRETMENİMMMMMMM 4/b |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğretmen Şiiri - Öğretmenim Şiiri - Öğretmen İle İlgili ŞiirAyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyy neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee komikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ne komikkkkkkkkkkkkkkk senin yüzünde -eksi aldımmmmmmmm |
09-11-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğretmen Şiiri - Öğretmenim Şiiri - Öğretmen İle İlgili ŞiirAlıntı: CEYNUR´isimli üyeden Alıntı Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyy neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee komikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ne komikkkkkkkkkkkkkkk senin yüzünde -eksi aldımmmmmmmm Ceynur kimin yüzünden eksi not aldın üzüldüm bir başka sefere ödevinle ilgili çalışmalar ararken bu siteye gelip bizlerden yardım istersen en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışırız Anlaştık mı ;) |
09-11-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğretmen Şiiri - Öğretmenim Şiiri - Öğretmen İle İlgili Şiirne üzülüyon devamını beyendi yarım arı aldım |
09-11-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğretmen Şiiri - Öğretmenim Şiiri - Öğretmen İle İlgili ŞiirAlıntı: CEYNUR´isimli üyeden Alıntı ne üzülüyon devamını beyendi yarım arı aldım Hadi yine iyisin yarım artı hiç alamamaktan iyidir |
|