![]() |
2012 Ocak Şubat Özür Eş Durumu Atamaları Yapılacak Mı Meb |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Ocak Şubat Özür Eş Durumu Atamaları Yapılacak Mı Meb2012 Ocak Şubat Özür Eş Durumu Atamaları Yapılacak mı MEB 2012 Ocak Şubat Özür Eş Durumu Atamaları Yapılacak mı MEB Milli Eğitim Bakanlığından şok bir karar yayınlandı ![]() ![]() ![]() ![]() “MADDE 37 – (3) Öğretmenlerin Bakanlıkça belirlenen hizmet bölge veya alanlarında en az üç eğitim öğretim yılı görev yapması esastır ![]() ![]() ![]() Sonuç Olarak ÖZÜR GRUBU YER DEĞİŞTİRMELERİ YAZ TATİLLERİNDE YAPILACAK ![]() Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER , son günlerde böylesine radikal bir değişikliğin sinyallerini önceden zaten vermişti ![]() ![]() : Amerika Birleşik Devletleri, en az lise mezunu 50 Bin İşçi Alacak ![]() ![]() Ömer DİNÇER’in önümüzdeki günlerde çok daha radikal değişiklikler yapmasını bekliyoruz ![]() ![]() ![]() Bilinen bir gerçek var ki, 2012 Ocak- Şubat döneminde özür durumundan tayin bekleyen binlerce öğretmen vardı ![]() ![]() Bu uygulamaya bir düzenleme getirilmezse 2011 Eylül döneminde göreve başlayan binlerce yeni öğretmenin özür durumundan tayin isteyebilmeleri için, ağustos ayını baz aldığımızda en erken 2013 Ağustosta tayin isteyebilecek olmaları da düşündürücü ![]() ![]() Ayrıca Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER’in 16 Eylül 2011 Cuma günü bir televizyon kanalında yaptığı açıklamaya göre özür atamalarının sadece yaz tatillerinde yapılacağı hususundan geri adım atılmayacağını bir kez daha hatırlattı ![]() ![]() eokul-meb ![]() Öğretmenlerin Özür Grubu Durumu Atamaları 2012 Şubat’ta Yapılacak mı, 2012 Ocak Şubat Dönemi Özür Eş Durumu Ataması Olacak mı, Yeni Yönetmelik Kanuna Göre Özür Eş Sağlık Durumundan Atamalar Sadece Ağustos’ta Yapılacak Kaynak: MEB |
![]() |
![]() |
|