![]() |
Helitam Not Hesaplama - Helitam Final Notu Hesaplama 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Helitam Not Hesaplama - Helitam Final Notu Hesaplama 2011Helitam Not Hesaplama - Helitam Final Notu Hesaplama 2011 Helitam Not Hesaplama - Helitam Final Notu Hesaplama 2011 ben hemşireyim helitam not hesaplamayı burada gördüm ve üye oldum bana biraz bilgi verebilir misiniz ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Helitam Not Hesaplama - Helitam Final Notu Hesaplama 2011 |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Helitam Not Hesaplama - Helitam Final Notu Hesaplama 2011Alıntı: ayselülkü´isimli üyeden Alıntı Helitam Not Hesaplama - Helitam Final Notu Hesaplama 2011 ben hemşireyim helitam not hesaplamayı burada gördüm ve üye oldum bana biraz bilgi verebilir misiniz ? Detaylar İçin Buraya Tıklayınız (Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Hemşirelik Hakkında Bilgiler) [img]images/smilies/maxih1 (21) ![]() İlişkili excell dosyasına vize notlarınızı ve final notunuzu girerek ![]() Ders geçme durumunuzu ve akademik ortalamanızı görebilirsiniz ![]() Bütünleme ye kaldı iseniz bütünlemede yapmanız gereken soru sayınızı görebilirsiniz ![]() Ayrıca bütünlemede yapacağınız tahmini soru sayısını girerek akademik ortalamanızı hesaplaya bilirsiniz http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|