|
|
Konu Araçları |
çalınan, gitarla, söylenen, şarkılar |
Gitarla Söylenen Şarkılar - Gitarla Çalınan Şarkılar |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gitarla Söylenen Şarkılar - Gitarla Çalınan ŞarkılarGitarla Söylenen Şarkılar - Gitarla Çalınan Şarkılar |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gitarla Söylenen Şarkılar - Gitarla Çalınan ŞarkılarAkdeniz Akşamları Kayahan'ın parçaları birde benim en sevdiğim bir şarkı buldun mu yerime kimseyi koydun mu aklıma gelenler bunlar |
09-11-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gitarla Söylenen Şarkılar - Gitarla Çalınan ŞarkılarGitar iLe SöyLenmesi Mümkün oLan Bir Çok Şarkının NotLarını Veya AkorLarını BuLmanız Mümkündür ben eLimden geLdiği Kadar Forumumuzda '' Şarkı Sözü '' BöLümünde YayınLamaya Azda oLsa BaşLadım Sizinde BuLmadıkLarınız Veya Sevdiğiniz ŞarkıLar Varsa '' Şarkı Sözü '' Katagorisine Konu oLarak Açınızİstediğiniz Şarkıyı BuLmak İçin GoogLe Ye Örneğin '' HaramiLer- Mavi Duvar Akor '' ŞekLinde Yazıp BuLmanız Mümkündür |
09-11-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gitarla Söylenen Şarkılar - Gitarla Çalınan ŞarkılarHarika paylaşımlar yapmışsın admm emeğine sağlık hepside çok güzel parçalar birde bu parçanın akorunu paylaşırsan sevinirim Buldun mu? Yerime kimseyi buldun mu ? Başını omzuna koydun mu? Söyle bileyim yâr Bulduysan, tenini ona sunduysan, benide onla unuttuysan, söyle öleyim yâr Buldun mu? Yerime kimseyi buldun mu ? Başını omzuna koydun mu? Söyle bileyim yâr Bulduysan, tenini ona sunduysan, benide onla unuttuysan, söyle öleyim yâr Gittinde ne oldu hâdi söyle Yanımdaki özlemdin daha mı çok özlendin? Sensizlik koyar ama bensizlik sonun olacak Benden sana elveda (x2) Buldun mu? Yerime kimseyi buldun mu ? Başını omzuna koydun mu? Söyle bileyim yâr Bulduysan, Tenini ona sunduysan, Benide onla unuttuysan, söyle öleyim yâr Gittinde ne oldu hâdi söyle Yanımdaki özlemdin daha mı çok özlendin? Sensizlik koyar ama bensizlik sonun olacak Benden sana elveda Bu döküman AkorMerkezicom'da yayınlanmıştır |
|