![]() |
Eğitimde 4+4+4 Sistemi - Eğitimde 4+4+4 Sistemi Nedir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitimde 4+4+4 Sistemi - Eğitimde 4+4+4 Sistemi Nedir?Eğitimde 4+4+4 Sistemi - Eğitimde 4+4+4 Sistemi Nedir? Eğitimde 4+4+4 Sistemi - Eğitimde 4+4+4 Sistemi Nedir? Eğitimde 4+4+4 sistemi nasıl olacak, Eğitimde 4+4+4 sisteminin özellikleri ![]() Eğitimde 4+4+4 sistemi ne getirecek? Hükümetin kararıyla mesleki eğitimi artırmak amacı ile zorunlu eğitim 12 yıla çıkacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zorunlu eğitimin 12 yıla çıkartılması ile birlikte 5+3 olarak uygulanan zorunlu eğitim sistemi 4+4+4 olarak uygulanacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hedef mesleki eğitimi artırmak AK Parti, mesleki eğitimde yönlendirmeli sisteme geçerek mesleki eğitimi hem sayı hem de kalite olarak artırmayı hedefliyor ![]() ![]() ![]() İmam hatip Liselerinin ortaokul bölümü yeniden açılabilecek AK Parti, imam hatip liselerinin ortaokul bölümlerinin kapatılmasıyla geçilen 8 yıllık kesintisiz zorunlu eğitime son verecek ![]() İmam hatip liselerinin ortaokul bölümleri yeniden açılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() sabah |
![]() |
![]() |
![]() |
Eğitimde 4+4+4 Sistemi - Eğitimde 4+4+4 Sistemi Nedir? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitimde 4+4+4 Sistemi - Eğitimde 4+4+4 Sistemi Nedir?Hükümet eğitimde iki önemli adım atmaya hazırlanıyor ![]() ![]() ![]() Bilal Çetin’in haberi AK Parti, eğitim sistemine köklü reform getirecek paketi tamamlamak üzere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YASADAN ÇIKARTILACAK Meslek lisesi mezunlarına yönelik uygulanan katsayı adaletsizliğinin giderilmesine yönelik olarak YÖK Kanunu’nda değişiklik yapılacak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|