![]() |
Erkek Eşiyle Neden Konuşmaz ? Erkek Eşi İle Neden Konuşmaz ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkek Eşiyle Neden Konuşmaz ? Erkek Eşi İle Neden Konuşmaz ?Erkek Eşiyle Neden Konuşmaz ? Erkek Eşi İle Neden Konuşmaz ? Erkek Eşiyle Neden Konuşmaz ? Erkek Eşi İle Neden Konuşmaz ? Erkekler Neden Konuşmaz ? Evli Erkek Neden Konuşmaz ? Bütün erkekler evlenmeden önceki dönemlerde çenesi yerlerde gezer ![]() ![]() ![]() Çoğu evli kadın bu süreç için;- istediklerini elde edene kadar hep bunu yapıyorlar, istekleri olunca dut yemiş bülbül oluyor diye düşünüyor ![]()
![]() Kadınlar evlendikten sonra kocalarını nasıl sustururlar ? 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yukarıda kadınların kocalarına gösterdikleri birkaç tutumdan bahsetmeye çalıştım ![]() ![]() Olayın nedenlerinden bir diğerini incelersek : Kadınlar genelde her şeylerini, sıkıntılarını, sevinçlerini, endişelerini başka birileriyle konuşmayı isterler ![]() ![]() Erkekler sıkıntıya girdiklerinde genelde konuşmayı istemezler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç erkek çocukları olan anneler bilirler, çocukları sorunlar yaşadıklarında içlerine kapanır ve süreçlerini paylaşmak istemezler ![]() ![]() ![]() Kocalarda da aynı durum sözkonusu iken kadınlar bu yaklaşımı gösteremez tam tersine kendilerine yapılmış bir tavır olarak algılayıp, daha çok kendilerinden uzaklaştırırlar ![]() - Hoş geldin Mahmut - Hoş bulduk - Ne bu surat ne oldu - Bişey yok, yemek hazır mı? Açım - Anlatsana, ödemelerle ilgili mi - Yok bişey dedim ya, ne yemeği yaptın ? - Ya anlatsana yoksa annenlerle mi tartıştın ? - Çocuklar nerde, uyudular mı? - Ya bak yine aynı şeyleri yapıyorsun, susuyorsun ![]() - Ben senin karınım bana anlatmayacaksın da kime anlatacaksın ? - Uykum var ben uyuyorum - Mahmut, Mahmut, Mahmut - Adımı mı ezberliyorsun, iyi geceler - Ispanak yapmıştım ![]() Aşkım Kapışmak İlişki Danışmanı askimkapismak ![]() |
![]() |
![]() |
|