![]() |
Meyve Ve Meyve Çeşitleri Nelerdir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyve Ve Meyve Çeşitleri Nelerdir?Meyve Ve Meyve Çeşitleri Nelerdir? Meyve Ve Meyve Çeşitleri Nelerdir? Meyve Yararları Nelerdir? Sağlıklı kalabilmek için uzmanlar tarafından her mevsim ve de her gün mutlaka tüketilmesi gerektiği bildirilen meyvelerin sağlığımıza olan etkileri ![]() ÜZÜM Sadece suyu değil, kabuğu ve çekirdeği de çok yararlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KAYISI Kansızlığa çok iyi gelir ![]() ![]() ![]() NAR Prostat ve cilt kanserine karşı koruyucu özelliklere sahip olduğu belirtiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KAVUN Kansızlığa, yorgunluğa, böbrek ve safra kesesi taşlarına, hemoroide, romatizma ve gut hastalığına karşı birebirdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KESTANE Varis, hemoroid gibi toplar damar rahatsızlıklarına iyi gelir ![]() ![]() ![]() ![]() KİRAZ Damar sertliğini önler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KİVİ C vitamini bakımından zengindir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MANDALİNA Kanı temizler ve damar sertliğine iyi gelir ![]() LİMON Vücut direncini artırır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARPUZ Kalbi ve prostatı korur ![]() ![]() ![]() ![]() MUZ Hücre yenileyicidir ![]() ![]() ![]() ![]() ŞEFTALİ Hormonları çalıştırır ![]() ![]() ![]() ![]() PORTAKAL Grip ve nezleye karşı direnci artırır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyve Ve Meyve Çeşitleri Nelerdir?teşekkürler :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyve Ve Meyve Çeşitleri Nelerdir?Alıntı: :) yardım et´isimli üyeden Alıntı teşekkürler :) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana başarılar diliyorum cnm ;) |
![]() |
![]() |
|