|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alan, bağıntılarının, belirlenmesi, dörtgenlerin, geometri, hazırlanması, tahtasının |
Bir Geometri Tahtasının Hazırlanması, Dörtgenlerin Alan Bağıntılarının Belirlenmesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Geometri Tahtasının Hazırlanması, Dörtgenlerin Alan Bağıntılarının Belirlenmesi(Bir Geometri tahtasının hazırlanması, Dörtgenlerin alan bağıntılarının belirlenmesi ) bu bnim matematik proje ödevim ama yapamıyorum çünkü dörtgenlerin alan bağıntıları ne bilmiyorum nete de ataştırıyorum yardım edin ltfen ÇOKK ACİL |
|
Bir Geometri Tahtasının Hazırlanması, Dörtgenlerin Alan Bağıntılarının Belirlenmesi |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Geometri Tahtasının Hazırlanması, Dörtgenlerin Alan Bağıntılarının Belirlenmesiyapımı şu şekilde arkadaşım; Bir kartona 9 eşit (yatay)dikdörtgen olacak şekilde çizelim ![]() a-) 1 dikdötgen bütün olsunb-) 2 dikdötgeni tam ortadan ikiye ayıracak şekilde çizelim![]() c-)3 dikdörtgeni 3 eşit parçaya ayıracak şekilde çizelimd-)4 dikdörtgeni 4 eş parça olarak çizelim![]() e-)5 dikdörtgeni 5 eş parça olarak çizelim![]() f-)6 dikdötgeni 6 eş parça olarak çizelimg-) 7 dikdörtgeni 8 eş parça olarak çizelimh-) 8 dikdörtgeni 10 eş parça olarak çizelim![]() k-) 9 dikdörtgeni 12 eş parça olarak çizelim![]() Kolay gelsin |
|
|
|