Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
internette, kız, tavlama, teknikleri

İnternette Kız Tavlama Teknikleri

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnternetten kız tavlama üzerine yapılan bir araştırmada kimi teknikler geliştirildi

Çöpçatanlık sitelerinin müdavimlerinin en büyük sorunu karşı tarafa gönderdikleri tanışma isteği mesajında ne yazacağını bilememektir

Bu ilk mesaj, tanışma isteğinin kabul edilip edilmemesinin belirleyicisi olacağından kurulacak cümlede seçilecek kelimelerin çok dikkatli hazırlanması gerekir

Dünyanın en büyük arkadaşlık sitesi Badoo'nun pazarlama direktörü Lloyd Price "Flört etmenin Kutsal Kase'sini bulduk" diyerek site kullanıcıları üzerinde yaptıkları araştırma sonucu flörtte başarı şansını artıran kilit noktaları açıkladı

1 numaralı kural; tanışma isteği gönderdiğiniz kızların mutlaka dudaklarından bahsedin! Size garip gelebilir ama araştırma sonucuna göre kadınlar, dudakları hakkında güzel şeyler söyleyen erkeklerin tanışma isteklerini diğerlerine göre daha fazla bir oranda kabul ediyorlar

Brezilyalı, Fransız, İtalyan ve Amerikalı kadınlar dudakları yerine özellikle kıyafetleri hakkında yapılan iltifatlardan hoşlanıyorlar Tabi bunu yaparken profil fotoğrafında kıyafetinin bir kısmının görünüyor olmasına dikkat etmek gerekiyor aksi halde numara yapıldığı hemen anlaşılacaktır

İngiliz hatunlar ise bacaklarından övgü ile söz edilmesinden hoşlanıyor

Eğer ilgi alanına giren kadın Hollanda veya Portekiz kökenliyse söze kulaklarının güzelliği ile başlamanız şansınızı artırıyor

Alıntıdır:Cnet

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Günlük hayatımızın bir parçası haline gelen internet, cesaretsiz erkeklere kız tavlamanın yollarını da sunuyor Karşı cinsle iletişim kurmakta güçlük çeken cesaretsiz erkekler için, kız tavlama teknikleri hakkında ayrıntılı bilgilere yer veriyor mekanlara göre kızları etkilemenin püf noktalarını şöyle sıralıyor: "İlk olarak şöyle bir kızla kesişin, kesişmezseniz zaten gitmeyin, hiç şansınız olmaz Kesinlikle korkmayın, siz bir erkeksiniz unutmayın Herşeyin zamanını bekleyin, biraz sonra yanına giderek 'afedersiniz saatiniz kaç' ya da 'sizi daha önce görmüşmüydüm, bir yerden tanışıyormuyuz' gibi cümleleri kullanmayın, sonuç alamazsınız Niyetiniz açık ve net olmalı Gidin yanına ve 'Merhaba, oturabilirmiyim' deyin, olumsuz cevap verirse pes etmeyin Eğer 'Olmaz birini bekliyorum' derse yalandır, inanmayın Tekrardan, 'Sadece tanışmak istiyorum, sizden çok hoşlandım' deyin, sadece tanışmak istiyorum dediğiniz için sizinle tanışmayı büyük ihtimal kabul edecektir Sonra masaya oturun ve kendinizi tanıtın, zaten farkında olmadan temeli atmış olacaksınız Konuşurken sürekli iltifat edin, ne kadar hoş birisi olduğunu söyleyin Konuyu uzatmaya ve kızı güldürmeye bakın Ayrılırken 'Çok güzel bir gün geçirdim, bu günü tekrarlamak isterim' deyip cep numarasını almayı unutmayın, alamazsanız zaten daha önce sorduğunuz sorulardan aldığınız cevaplar, mesela okulunu biliyor olmanız lazım, oturduğu yeri falan, bunları önceden sormanız sizin için çok faydalı Kızı evine falan bırakmaya kalkmayın, yapışkan biri olduğunuzu zanneder Beyefendi olun, yılışık değil, daha çok prim yaparsanız Kızı durağa kadar bırakabilirsiniz tabi Tekrardan gün için teşekkür ederek oradan ayrılın, kız akşam eve gittiğinde sizi düşünmekten kendini alıkoyamıyacaktır OKULDA KIZ TAVLAMA TEKNİKLERİ Okulda bir kızdan çok hoşlanıyorsunuz ama bir türlü söyleyemiyorsunuz böyle ortamlarda genellikle kızlar sürü halinde dolaşır yani arkadaşları ile takılır Siz de kıza tekken bile derdinizi anlatmadığınız halde grup halindeyken sanırım hiç şansınız olmaz O yüzden kızın tek olduğu bir anı bulun Örneğin okulun kantininde otururken yanına gidin ve 'Oturabilirmiyim' deyin, büyük ihtimalle sizi kırmaz Oturun ve kendinizi tanıtın Siz zaten kızın sınıfını bildiğiniz için 'Sen 9-C'densin değil mi?' diye emin olma ayağına yatın, derslerini falan sorun, kendinizden bahsedin Okuldaki hocalarınızı eleştirin, yani bir yakınlık ortamı kurun Okul gibi ortamlarda niyetinizi direkt olarak söylemeniz de bir sorun olmaz Çünkü okulda kızlar zaten birileriyle çıkmak için can atarlar Kızdan hoşlandığınızı söyleyin, okulun ilk gününden beri onu düşünmeden yapamadığınızı anlatın Kız bunlardan etkilenecektir, arkadaşlarına da yapacağı havayı düşünerek büyük ihtimalle sizi geri çevirmez Eğer yanına gidemeyecek kadar korkuyorsanız kızın arkadaşları ile kıza ulaşmayı deneyin, kız hakkında bilgi toplayın, cep numarasını öğrenip güzel mesajlar atın"
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com