Samsung Galaxy S3 Modem Olarak Kullanmak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Samsung Galaxy S3 Modem Olarak KullanmakSamsung Galaxy S3 Modem Olarak Kullanmak Samsung Galaxy S3 Modem Olarak Kullanmak Samsung Galaxy S3 Modem Olarak Nasıl kullanılır resimli anlatım varmı acaba |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Samsung Galaxy S3 Modem Olarak KullanmakAlıntı: Galaxy´isimli üyeden Alıntı Samsung Galaxy S3 Modem Olarak Kullanmak Samsung Galaxy S3 Modem Olarak Nasıl kullanılır resimli anlatım varmı acaba Samsung Galaxy S3 Sanırım s2 ile hemen hemen aynı özelliğe sahip bir telefon bu yüzden aşşağıdaki konuya BURADAN (Samsung Galaxy S2 Modem Olarak Kullanmak) ulaşarak deneyebilirsiniz
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Samsung Galaxy S3 Modem Olarak KullanmakAlıntı: Galaxy´isimli üyeden Alıntı Samsung Galaxy S3 Modem Olarak Kullanmak Samsung Galaxy S3 Modem Olarak Nasıl kullanılır resimli anlatım varmı acaba İşletim sisteminiz nedir ? |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Samsung Galaxy S3 Modem Olarak Kullanmakişletim Sistemi: Android v4 0 4 (Ice Cream Sandwich)
|
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Samsung Galaxy S3 Modem Olarak KullanmakAlıntı: Galaxy´isimli üyeden Alıntı işletim Sistemi: Android v4 0 4 (Ice Cream Sandwich)Bilgisayarinizin isleyim sistemini ogrenebilirmiyim, birde bilgisayarinizda bluethoot ozelligi varmi |
|
|
|