Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
imamhatip, liselerinin, puanları, sbs, taban, tavan

2011-2012 Sbs İmamhatip Liselerinin Taban Ve Tavan Puanları

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2011-2012 Sbs İmamhatip Liseleri Yerleştirme
2011-2012 Sbs İmamhatip Liseleri Puanları

2011-2012 Sbs İmamhatip liselerinin taban puanlarına sitemizde kolayca ulaşabilirsinizGerekli listeyi görmek için yazımın sonundaki tiklayın linkine basmanı yeterlidir
Anadolu İmam Hatip Liseleri Taban Puanları,Anadolu İmam Hatip Lisesi Taban ve Tavan Puanları,Anadolu İmam Hatip Liseleri Tercih Puanlarıİmam Hatip Liseleri için Seviye Belirleme Sınavı sonuçları açıklandıktan sonra 2011-2012 yılı için taban puanlar ve tavan puanlarda belli olduFazla bir değişikliğin gözlenmediği 2009-2010 öğretim yılı için taban ve taban puanlar aynı kaldı denilse yeridirKüçük bir artış olsada pek fazla etkileyeceğe benzemiyor
2011-2012 Sbs İmamhatip liselerinin taban puanları için tiklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com