|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bölümü, gerekir, gitmek, için, konservatuarda, liseye, okumak, oyunculuk |
![]() |
Konservatuarda Oyunculuk Bölümü Okumak İçin Hangi Liseye Gitmek Gerekir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Konservatuarda Oyunculuk Bölümü Okumak İçin Hangi Liseye Gitmek Gerekir?Konservatuarda Oyunculuk Bölümü Okumak İçin Hangi Liseye Gitmek Gerekir? Konservatuarda Oyunculuk Bölümü Okumak İçin Hangi Liseye Gitmek Gerekir? Oyuncu olabilmek için ilk öncelikle güzel sanatlar lisesine gidebilirsiniz ![]() Güzel sanatlar lisesine girebilmek için puan değil, yetenek gerekmektedir ![]() ![]() Eğer konservatuar düşünüyorsanızda aynı durum söz konusudur ![]() ![]() ![]() Geçen yıl yine aynı sayfadan ''konservatuar sınavlarına hazırlananlara'' adlı yazım büyük ilgi gördü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Hangi tiratları seçmeliyim? '' En çok gelen soru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Hangi okula gitmeliyim? '' Öncelikle sınav sonucunuzdaki puan yeterli olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() '' Nasıl çalışmalıyım? '' Sınavlara kesinlikle kurs eğitimi alarak çalışmalısınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllar yılı milli eğitim bakanlığının bu tür yuvalarının araştırılarak bulması gerekir diye bas bas bağırdık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer kursa gitme şansım yok diyenlerdenseniz, ( ki ciddi bir çoğunluk bu şanstan mahrum durumda) evde çalışacaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Sınavda ne yapmalıyım? '' İşte en sıkıntılı bölüm, sınavda ne yapmalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sınav öncesi, yemek yemeyin… En az 2 saat önceden karnınızı doyurun ![]() Bir okulda sınavda kullanmak için, bazı arkadaşlar ütü, ütü masası gibi bazı gereçler getirdiğine şahit oldum ![]() ![]() ![]() ''Yardımcı kitaplar? '' 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk defa sınava girecekler için özellikle tavsiye ettiğim kitabin çok fazla faydasını göreceklerdir ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 ![]() Sınava girecek adaylara başarılar… İhsan Ata |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Konservatuarda Oyunculuk Bölümü Okumak İçin Hangi Liseye Gitmek Gerekir?tiyatrocu olmak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Konservatuarda Oyunculuk Bölümü Okumak İçin Hangi Liseye Gitmek Gerekir?Konservatuarda Oyunculuk Bölümü ilk defa duydum [img]images/smilies/maxiiismile (9) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Konservatuarda Oyunculuk Bölümü Okumak İçin Hangi Liseye Gitmek Gerekir?ben meslek lisesinde okuyorum okulumu değiştirmeyi çok düşündüm ama okulumdan da ayrılmak istemiyorum fakat oyunculuk benim küçüklüğümden beri istediğim tek meslek benim düşümcemde üniversitede konservatuar okuyup oyuncu olmak mantıklı geliyor kararıma karşı çıkanlar , oyuncu olmamı istemeyenler var ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Konservatuarda Oyunculuk Bölümü Okumak İçin Hangi Liseye Gitmek Gerekir?Alıntı: Kayıtsız Üye´isimli üyeden Alıntı ben meslek lisesinde okuyorum okulumu değiştirmeyi çok düşündüm ama okulumdan da ayrılmak istemiyorum fakat oyunculuk benim küçüklüğümden beri istediğim tek meslek benim düşümcemde üniversitede konservatuar okuyup oyuncu olmak mantıklı geliyor kararıma karşı çıkanlar , oyuncu olmamı istemeyenler var ![]() Her ikisinide birlikte yapabilirsin okuduğun okulu bitirip ileride hem bölümünün okulunu hem de konservatuarı okuyup bitirebilirsin kalbinin duygularının sesini dinle ileride pişman olmamak için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Konservatuarda Oyunculuk Bölümü Okumak İçin Hangi Liseye Gitmek Gerekir?liseyi 2 sene sonra bitireceğim inşallah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Konservatuarda Oyunculuk Bölümü Okumak İçin Hangi Liseye Gitmek Gerekir?ben oyuncu olmayı o kadar çok istiyorum ki hiçkimseye anlatamam ama ailem bu hayalime karşı çıkıyor ne yapmam gerekiyor |
![]() |
![]() |
|