Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aziz, ceza, cezası, hapis, verildi, yıl, yıldırım, yıldırıma

Aziz Yıldırım Kaç Yıl Ceza Yedi - Aziz Yıldırım'a Kaç Yıl Hapis Cezası Verildi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aziz Yıldırım Kaç Yıl Ceza Yedi - Aziz Yıldırım Kaç Yıl Hapis Cezası Verildi

Aziz yıldırım kaç yıl ceza aldı
Aziz Yıldırım kaç yıl hapis yatacak
Aziz Yıldırım ne kadar hapis yatacak
Aziz Yıldırıma kaç yıl ceza verildi

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklandı Davası tutuklu olarak devam edecek henüz kaç yıl hapis cezası aldığı konusunda kesin bir karar yok

Fenerbahçe’de şike operasyonu soruşturması çerçevesinde Başkan Aziz Yıldırım’ın tutuklu yargılanacak olması Sarı-Lacivertli kulübün tüzüğü gereği ‘’Başkanlığının sona ermesi’’ anlamına gelmiyor Başkanı ayrı, yönetim kurulu ayrı seçilen Fenerbahçe’de tüzükte yer alan maddeye göre ‘’Başkan ya da her hangi bir yönetici’’ yargılandığı suçtan ‘’Hüküm’’ giyerse, başkanlığı ya da yöneticiliği otomatikman sona eriyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com