Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilmiyorum, diyenler, doğrulama, facebook, için, kodunu, unuttum, yapabilirim, şifremi

Facebook Şifremi Unuttum Doğrulama Kodunu Bilmiyorum Ne Yapabilirim Diyenler İçin ;)

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Facebook Şifremi Unuttum Doğrulama Kodunu Bilmiyorum Ne Yapabilirim Diyenler İçin ;)

Facebook şifremi unuttum doğrulama kodunu bilmiyorum Ne Yapabilirim Diyenler İçin ;)
Facebook şifremi unuttum doğrulama kodunu bilmiyorum Ne Yapabilirim Diyenler İçin ;)

şifremi unuttum seçeneğine basınca oraya gireceğin maile doğrulama kodu gelecek

aynı şifren yollanmaz şifren sıfırlanır sonra tekrardan şifre oluşturursun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ben faceboogumu açtım sonra yarın oldu bu sefer açılmadı bu bilgisayardanda faceye girilmiyo hep uyarı gibi şey çıkıyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

hilal´isimli üyeden Alıntı

ben faceboogumu açtım sonra yarın oldu bu sefer açılmadı bu bilgisayardanda faceye girilmiyo hep uyarı gibi şey çıkıyor

Aldığınız uyarıyı bize yazarmısınız, yardımcı olalım,

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com