|
|
Konu Araçları |
bilmiyorum, diyenler, doğrulama, facebook, için, kodunu, unuttum, yapabilirim, şifremi |
Facebook Şifremi Unuttum Doğrulama Kodunu Bilmiyorum Ne Yapabilirim Diyenler İçin ;) |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Facebook Şifremi Unuttum Doğrulama Kodunu Bilmiyorum Ne Yapabilirim Diyenler İçin ;)Facebook şifremi unuttum doğrulama kodunu bilmiyorum Ne Yapabilirim Diyenler İçin ;) Facebook şifremi unuttum doğrulama kodunu bilmiyorum Ne Yapabilirim Diyenler İçin ;) şifremi unuttum seçeneğine basınca oraya gireceğin maile doğrulama kodu gelecek aynı şifren yollanmaz şifren sıfırlanır sonra tekrardan şifre oluşturursun |
Facebook Şifremi Unuttum Doğrulama Kodunu Bilmiyorum Ne Yapabilirim Diyenler İçin ;) |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Facebook Şifremi Unuttum Doğrulama Kodunu Bilmiyorum Ne Yapabilirim Diyenler İçin ;)ben faceboogumu açtım sonra yarın oldu bu sefer açılmadı bu bilgisayardanda faceye girilmiyo hep uyarı gibi şey çıkıyor |
09-11-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Facebook Şifremi Unuttum Doğrulama Kodunu Bilmiyorum Ne Yapabilirim Diyenler İçin ;)Alıntı: hilal´isimli üyeden Alıntı ben faceboogumu açtım sonra yarın oldu bu sefer açılmadı bu bilgisayardanda faceye girilmiyo hep uyarı gibi şey çıkıyor Aldığınız uyarıyı bize yazarmısınız, yardımcı olalım, |
|