![]() |
Kendimden Çok Uzaktayım |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Kendimden Çok Uzaktayımkendimden çok uzaktayım ![]() ![]() bilmek istemeyeceğim yerlerin en bilinmezleri içinde ![]() ![]() gözlerimi kapatsamda bilincime işlemiş bu karanlığı anımsatan aydınlıklar ![]() ![]() kirletmemek kimin elinde ![]() ![]() uzaktayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bütün iç fısıltılarımı duymazdan gelmeye çalışırken keşfettim ben seni hadi dedi yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() yüreğimi dinleyip ![]() ![]() ![]() ![]() sevdim seni ![]() ![]() ne verdin bana ![]() ![]() ![]() ![]() sen benden giden sondan bir önceki kayıpsın son giden ben oldum benden bende terkettim beni hayır merak ettim önüne gelen terkediyor ya nasıl bi zevkmiş terketmek beni kendimden çok uzaklardayım bulunamam ![]() ![]() barınamam hiç bi yürekte ![]() ![]() bunu öğrendim ![]() ![]() bunu çok iyi öğrendim gözler de farklı olsa yüzlerde olsa sözler hep aynı hepiniz aynısınız ![]() ![]() ![]() ![]() daha duymadan anladığını söyleyip kulaklarını tıkayanlara siz getirdiniz beni bu durumlara ![]() ![]() kendimden çok uzaklardayım annesizliklerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiç biri bana göre değildi nedense ne düşlediysem aksi çıktı kahretsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendimden çok uzaktayım ![]() ![]() ![]() ![]() bu ayaklarda benim değil ![]() ![]() bu ellerde benim değil durmadan seni yazıyorlar ![]() ![]() (çalıntı)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
angelesdream
|
![]() yalan bir beyaz var önümde kirletmemek kimin elinde ![]() ![]() uzaktayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bütün iç fısıltılarımı duymazdan gelmeye çalışırken keşfettim ben seni hadi dedi yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() güzelmiş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|